12 Ιαν 2009

Γιατί ρε Λυριτζή "κράζεις" τα blogs?

Το παραμύθι με την κρατική τηλεόραση και όλους τους ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ που έχει εκεί μέσα και τους πληρώνουμε εμείς τα κορόιδα, πρέπει κάποια στιγμή να φτάσει στο τέλος του.

Διάβασα σε ένα blog το παρακάτω απόσπασμα, και επειδή έχω πολλά μαζεμένα για τους «φωστήρες» της ΕΡΤ, αρσενικούς και θηλυκούς, είπα να βγάλω προς τα έξω κάποιες «μικροπαρατηρήσεις» για να μην ξεχνιόμαστε.

Να τι λέει το απόσπασμα.

«Λυριτζής, Οικονόμου, Χούκλη καυτηριάζουν με προπαγανδίστικο ύφος τα ενημερωτικά και άλλα blogs, εκφράζοντας ουσιαστικά ... τον φόβο τους για το κομμάτι της ενημέρωσης που παίρνουν δικαίως τα blogs από τα κανάλια.»

Δεν κατάλαβα το ζόρι όλων αυτών με τα blogs.

Δεν κατάλαβα από πότε ανέλαβαν το ρόλο του κριτή των πάντων.

Αντί να βλέπουν τα του οίκου τους (με το κόκκινο λαμπάκι) και των πολυαμοιβόμενων στελεχών (Παναγιωταρέα και άλλοι) την τηλεθέαση κάτω του 0%, και το γλείψιμο που κάνουν σε κάθε κυβέρνηση και πολιτικό, βγήκαν να κρίνουν τα blogs;

Ρε θα τρελαθούμε στη μπανανία που ζούμε.

Αντί να κοιτάζουν τα χάλια τους, τη «χασμένη φωλιά τους» κάποιοι, καβαλούν ένα καλάμι και το παίζουν τιμητές των πάντων.

Και το ζόρι τους το μεγάλο και καλά είναι η «ανωνυμία»;

Λοιπόν ΑΝ γίνουμε κάποτε χώρα, και βγει κάποια κυβέρνηση με …… τότε όλοι αυτοί οι άχρηστοι θα πάνε στα σπίτια τους.

Μια άρση της μονιμότητας τους χρειάζεται για να σφίξουν πολύ οι κώλοι.

Το μπάχαλο της ΕΡΤ είναι αυτό που με έχει κάνει έξαλλο.

Όχι και να ασκούν κριτική όλοι αυτοί.

Ας διορθώσουν το χάλι τους και ας αφήσουν τα blogs ήσυχα.

Όταν εμένα το κράτος σαν νταβατζής με βάζει και τους πληρώνω μέσα από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ υποχρεωτικά, και βλέπω αυτά τα χάλια, δημοσιογράφους (δημοσιοκάφρους) της ΕΡΤ με δυο και τρεις μισθούς, ανύπαρκτο πρόγραμμα, παρουσιαστές που προκαλούν με τις εκπομπές που παρουσιάζουν, έναν «πρόεδρο» (που πάει για σουτάρισμα σύντομα) φυτό της κυβέρνησης, και άλλα πολλά, ε μην περιμένουν σαν πολίτης της μπανανίας να ανεχτώ την όποια κριτική τους, και μάλιστα την όποια προπαγάνδα τους.

Λεβέντες και λεβέντισσες, ΜΕΣΑ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ.

Βασίλης Τσούγκαρης
Αρθρογράφος – Παραγωγός Ραδιοφωνίας
tsougarisgnomi@gmail.com
.........................
Μια μικρή παρατήρηση του "taxalia:" Έχουμε ξανατονίσει ότι είμαστε κάθετα αντίθετοι με τη θεωρία περί "χαρατσίου" της ΕΡΤ. Τα ελάχιστα χρήματα που πληρώνουμε, καλώς τα πληρώνουμε! Αυτή είναι η γνώμη του taxalia, που θέλει να είναι έντιμο απέναντί σας και σε αλλο post θα εξηγήσουμε τη θέση μας.
Φυσικά δημοσιεύουμε αυτούσια τα κείμενα των αρθρογράφων μας, ακόμη κι αν διαφωνούμε. Ο διάλογος εδώ είναι υποχρέωση, όχι απλά δικαίωμα.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη