23 Ιαν 2009

To Κεντρί, ως γνωστόν και τσιμπάει και πονάει!

…ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ!
(ενδιαφέροντα πραγματικά, θέματα έχει το αυριανό "Κεντρί". Τα σχόλια μέσα σε παρένθεση είναι του taxalia)
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ, Θεσσαλονίκη, 23-1-2009
Διαβάστε αύριο στο «Κεντρί»:
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ: «Είναι ώρα να πάω σπίτι μου…» (μάλλον φταίμε εμείς Γιάννη;)
ΧΡΥΣΑ ΑΡΑΠΟΓΛΟΥ: Η επικεφαλής που έμεινε χωρίς… παράταξη. «Η δημοτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ διαλύεται με ευθύνη της Χρύσας…» δηλώνουν στο ΚΕΝΤΡΙ παλιά στελέχη του κινήματος. (υπάρχει αντιπολίτευση στον Παπαγεωργόπουλο!!! extreme news!)
ΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΟ… ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΣΑΡΚΙΟ ΤΟΥΣ: Ασφαλιστικές εταιρείες ασφαλίζουν επιχειρηματίες, βιομηχάνους και όποιον άλλο πληρώνει τα υψηλά ασφάλιστρα για ομηρία και αρπαγή! (αν θέλουν ας κάνουν κι αλλιώς!)
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ: Φόβους ότι η πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας δεν θα αντέξει το βάρος των συνεπειών - που θα επιφέρει στις σχέσεις της με την Ελλάδα - η τοποθέτηση του αγάλματος του Μ. Αλεξάνδρου στην πλατεία «Μακεδονία» εκφράζουν στο ΚΕΝΤΡΙ πολιτευτές και καλλιτέχνες της γειτονικής χώρας. (ο Γκρούεσκι τι λέει;)
ΟΥΤΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ, ΟΥΤΕ ΠΑΡΚΑ: Ρημάζουν μεγάλες εκτάσεις πρασίνου σε πολλούς δήμους της Θεσσαλονίκης περιμένοντας τις πολιτικές αποφάσεις για την παραχώρηση τους σε δήμους ή άλλους φορείς. «Αν και άδειασαν από στρατιώτες και οπλισμό, δεν γεμίζουν από ζωή…» καταγγέλλουν δήμαρχοι. (αφού στο τέλος θα αξιοποιηθούν. Δηλαδή θα γίνουν ..μεζονέτες!)
ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ: Υπομονή… το δίκτυο σύντομα θα βρίσκεται κοντά σας, σύμφωνα με τον Λεωνίδα Μπακούρα, διευθυντή εμπορικών δραστηριοτήτων της Εταιρείας Παροχής Αερίου Θεσσαλονίκης. Στις προτεραιότητες της ΔΕΠΘ για το 2009 είναι η επέκταση του δικτύου και σε άλλες περιοχές της ευρύτερης περιοχής Μακεδονίας και Θράκης (η επέκταση του χεριού του Μπακούρα μέσα στις τσέπες μας, πότε θα σταματήσει;).
ΚΕΝΤΡΙΣΜΑΤΑ / παραπολιτικά σχόλια, παρασκήνια και άλλα τινά από τις κυψέλες της Θεσσαλονίκης, της Μακεδονίας, της Θράκης και της Θεσσαλίας....

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη