6 Φεβ 2009

Ή η Δ.Ε.Θ. θα μετεγκατασταθεί ή κάποιοι πολιτικοί της Θεσσαλονίκης. Διαλέχτε!



Στην (επιτυχημένη) κοπή της πίτας του στο ξενοδοχείο Porto Palace των αδελφών Μαμαδά, ο Θόδωρος Καράογλου, παρουσία του Δημήτρη Αβραμόπουλου, απηύθηνε ανοιχτό ερώτημα στους κ.κ. Σουφλιά, Καλαφάτη και Γιάννη Παπαθανασίου, σχετικά με τη μετεγκατάσταση της Δ.Ε.Θ.

Και ήταν ο μόνος βουλευτής της Θεσσαλονίκης (αν και της Β΄περιφέρειας!) που πήρε "ζεστά" το φλέγον θέμα.

Για το οποίο, δεν έχει κάνει από ότι ξέρουμε ακόμη καμιά πρόταση ο Ο.Ρ.Θ. (μάλλον έχει πολλές δουλειές η συμπαθής Σταυρούλα Μπαϊρακτάρη...), ενώ οι "παράγοντες" της πόλης (άπαντες μέλη της Ν.Δ. και κυρίως οι πρόεδροι ΔΕΘ και HELEXPO) ακονίζουν τα μαχαίρια τους, δίνοντας την εικόνα ανθρώπων, που προφανώς δεν έχουν όραμα για τη "συμπρωτεύουσα", αλλά μάλλον επιθυμούν συγκεκριμένoυς χώρους για να "ανέβει" η αξία κάποιων ....οικοπέδων. Η ιδιαίτερη (και ύποπτη-έχουμε στοιχεία, το ξανάπαμε!) προτίμηση κάποιων στο χώρο των Λαχανόκηπων, θα απασχολήσει μέχρι τελικής πτώσεως τη Θεσσαλονίκης μας τους επόμενους μήνες....

Η υπόθεση "μετεγκατάσταση Δ.Ε.Θ." (που πήρε το "πράσινο φως" του πρωθυπουργού) θα "ξεγυμνώσει" ανθρώπους και νοοτροπίες. Να το θυμάστε. Τάδε έφη taxalia στις 6-2-2009.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη