18 Φεβ 2009

"Το κουτί της Πανδώρας" και οι Έλληνες bloggers

Γράφει ο ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ blogger ΑΝΕΜΟΣ5 έχοντας υπόψη του και το χθεσινό μας άρθρο:
...
Δεν ξέρω πόσοι είδατε την εκπομπή του Κώστα Βαξεβάνη "Το Κουτί της Πανδώρας"...
καταρχάς συμφωνώ γιατι ανέφερε όλες τις γνωμες. ομως θα πω μόνο κάτι απο προσωπική εμπειρια. εδω ο καθένας παίρνει οτι του αξίζει. έχω σχεδόν δυο χρόνια εδώ και με κρατάει η αγάπη σας κανένας μα κανένας δεν με έχει βρίσει εδώ ασχετα αν διαφωνεί μαζί μου. Έχουμε βρει όλοι μαζι εξαφανισμένα παιδιά υπαίτιους ατυχημάτων, ξεσηκωθηκαμε για το περιβάλλον, τον Αλέξη, την ΑΜΑΛΙΑ, TA ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΝΟΗΤΙΚΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ, ΤΗΝ ΗΡΩΙΔΑ ΚΟΥΝΕΒΑ, ΤΑ ΚΑΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΗΛEΙΑ, THN ΚΡΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ, ΤΑ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΜΩΡΑ ΣΤΗΝ ΘΗΒΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ... ΤΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ..ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ ΕΝΟΙΩΣΑΝ ΑΥΤΟ .
ΕΝΑ θα πω που δεν το άκουσα από τον Κώστα Βαξεβάνη. Ηλικίες 17 έως 27 που δεν τις περίμενα ειδικά γυναίκες με ξάφνιασαν με την κρίση τους το αίσθημα δικαιοσύνης τους και την ψυχή τους όπως στην υπόθεση του άτυχου του "Λεο", το σκυλάκι που κακοποίησαν στο ΠΟΡΟ.
Θα συνεχίσω και θα ωθώ νέους να κάνουν blogs γιατί είναι Ελευθερία , και ας λενε ποιηματα γραφουν συνταγες μαγειρικής, η βγάζουν τον πόνο τους για τον πρώην αγαπημένο. ΟΤΑΝ ΝΟΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ αίσθηση ο πρώτος που σου γράφει σχολια, ΘΑ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΟΝΤΕ. Και βέβαια υπάρχουν συκοφάντες ΚΑΙ ΚΑΚΟΒΟΥΛΟΙ αλλά όπως είπε και ο Κώστας Βαξεβάνης αποβάλλονται και γίνεται αυτοκάθαρση.
Η ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ. ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ
http://anemos5.blogspot.com/2009/02/blog_18.html
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη