27 Μαρ 2009

Κι όμως: Η υπόθεση ΑΛΕΞ δεν έκλεισε !


Αποκλειστική συνέντευξη του Γεν. Επιθεωρητή Β. Ελλάδος Σ. Αποστολίδη στο ΚΕΝΤΡΙ

Kαμία ανεξιχνίαστη υπόθεση στο συρτάρι, ούτε καν αυτή του Αλεξ για την οποία πρόσφατα απεφάνθη η δικαιοσύνη…

«Δεν μπαίνει στο συρτάρι καμία από τις υποθέσεις που δεν έχει εξιχνιαστεί σε βάθος. Για την επιθεώρηση Βόρειας Ελλάδας και όλους τους διευθυντές των αστυνομικών ..διευθύνσεων, αυτές οι υποθέσεις είναι άμεσης προτεραιότητας. Για μας δεν κλείνει καμία υπόθεση» επιβεβαιώνει εμμέσως τις πληροφορίες της εφημερίδας μας ο νέος γενικός αστυνομικός επιθεωρητής Βόρειου Ελλάδος αντιστράτηγος, Στέργιος Αποστολίδης.

Ο κ. Αποστολίδης πριν κλείσει τον πρώτο μήνα από την ανάληψη των καθηκόντων του, ιεραρχεί τις προτεραιότητές του και φαίνεται αποφασισμένος να διευκρινίσει ανεξιχνίαστες και μυστηριώδεις υποθέσεις που απασχόλησαν και απασχολούν ακόμη την κοινωνία. Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, ανάμεσα σε αυτές είναι και η εξαφάνιση του Άλεξ από την Βέροια αλλά και η επίθεση με βιτριόλι σε βάρος 27χρονης. «Ο νέος επιθεωρητής Βόρειας Ελλάδας δεν βάζει στο αρχείο καμία υπόθεση γιατί πιστεύει ακράδαντα ότι δεν υπάρχει το τέλειο έγκλημα» λένε στην εφημερίδα μας όσοι τον γνωρίζουν καλά και βάζουν το χέρι τους στη φωτιά ότι δεν θα αφήσει τίποτε να πέσει κάτω.

«Νεες ειδικές ομάδες» ανακοινωνει ο κ Αποστολίδης μεσω της εφημερίδας ΚΕΝΤΡΙ

Κοινωνικό φαινόμενο και όχι «καθαρό αστυνομικό θέμα» χαρακτηρίζει τους κουκουλοφόρους ο αντιστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ.. «Κάποιος που θέλει να διεκδικήσει κάτι, δεν το διεκδικεί με την κουκούλα. Ας δείξει το πρόσωπο του και τότε να προβάλει τα αιτήματα του να τα συζητήσουμε. Σαν αστυνομία είμαστε ανοιχτοί στον διάλογο» επισημαίνει ο κ. Αποστολίδης. Σε ό,τι αφορά στο καυτό θέμα του πανεπιστημιακού ασύλου ο αντιστράτηγος περιμένει τις αποφάσεις της πολιτείας. «Εμείς σαν αστυνομία θέλουμε να επικρατεί τάξη μέσα στο πανεπιστήμιο. Δεν μας ενδιαφέρει να κατευθύνουμε ιδέες και απόψεις» αναφέρει ο κ. Αποστολίδης. Το επόμενο διάστημα αναμένεται να είναι σε πλήρη ετοιμότητα οι ειδικές ομάδες οι οποίες θα αναλάβουν την περιφρούρηση του κέντρου της πόλης από τους ταραξίες. Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη γίνεται η επιλογή των ατόμων που θα απαρτίζουν τις μεικτές ομάδες αστυνομικών. Οι ομάδες αυτές θα επιφορτιστούν με το έργο της περιπολίας αλλά και τη συλλογή στοιχείων για τη δράση των κουκουλοφόρων προκειμένου να φτάσουν πιο κοντά στα ίχνη τους.
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Β.ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ..ΧΙΛΙΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ !

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη