31 Μαρ 2009

Πώς είδαν την ομάδα ΖΗΤΑ οι κουκουλοφόροι; Έσκασαν στα γέλια !


Είπαμε άπειρες φορές εδώ, χωρίς φραστικές περικοκλάδες, ποιό είναι το πρόβλημα της Ελλάδας, στα θέματα δημόσιας τάξης: οτιδήποτε εξαγγέλεται αντιμετωπίζεται (δικαιολογημένα!) με χλευασμό από τους .."κουκουλωμένους".
Δείτε πώς είδαν την ομάδα ΖΗΤΑ, οι ιντιμιντιαδες:
σχόλιο στο ιντιμιντια:
"Ιδού τα τσακάλια της μυστικής undercover ομάδας Δέλτα, αόρατοι μέσα στην κίνηση της πόλης. Ιδού οι Νιτζα του Μαρκογιαννάκη. Ακόμα και ο καλά εκπαιδευμένος άνδρας της ομάδας Ζήτα που τους ακολουθεί, δεν είναι και τόσο σίγουρος για το αν είναι όντως μπροστά του. Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες σήμερα το πρωί ο Αμερικανός πρέσβης έστειλε προσφορά στην Ελληνική Αστυνομία για να αγοράσει όλη την ομάδα Δέλτα και να τη στείλει στο Αφγανιστάν μήπως και πιάσουν επιτέλους τον Οσάμα. Η προσφορά αφορά όλους τους πράκτορες Δέλτα (κωδικοί μισθοδοσίας: Φραπέ Μέτριο και Τρύπιο Καλαμάκι) αλλά και τον εξοπλισμό τους, που είναι τελευταίας τεχνολογίας stealth."
-άλλος
"Μ' αρέσει που φοράνε και πολιτικά να μην τους καταλάβουμε! Όλοι τα ίδια κράνη, και με πινακίδες να λένε Ε.Α! Και όλοι μαζί δικάβαλο εννοείται! Α-χα-χα! Τι κατεστραμμένοι! Προσοχή στις ειδικές μονάδες "Δ", χα-χα! "
Ελπίζουμε να καταλαβαινουν σιγά-σιγά οι αστυνομικοί, αυτά που τους λέμε τόσο καιρό: ότι χρησιμεύουν μόνο για να διασκεδάζουν (ανέξοδα!) οι "κουκουλοφόροι". Πόσο θέλετε φίλοι μας αστυνομικοί για να το καταλάβετε;
Υ.Γ. Η ασφάλεια θα παρακολουθούσε τους "αντεξουσιαστές" και άλλα χαρούμενα, μας είπατε. Μέχρι τώρα, εμείς βλέπουμε το αντίθετο: τους "αναρχικούς" να σας παρακολουθούν και να σας φωτογραφίζουν ! Από κοντά ! Και να μην παίρνετε χαμπάρι....
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη