11 Απρ 2009

Τι λέει αυτή η θρησκεία ρε παιδιά;

Στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Θρησκείας (τι είναι πάλι αυτό;) μεταξύ άλλων διαβάζουμε και το εξής: Αν πλησιάσει τον Αδελφό σου ο έμπορος ναρκωτικών ζήτησε από την Κοινότητα να τον συλλάβει και να τον σκοτώσει. Αν πλησιάσει τον Αδελφό σου ο ναζωραίος δολοφόνος για να τον προσηλυτίσει ζήτησε από την Κοινότητα να τον συλλάβει και να τον σκοτώσει. Αν δεν μπορεί η Κοινότητα σήκω επάνω και σκότωσέ τον.
Επιτρέπεται τόσο ξεδιάντροπα να λέει και να γράφει ότι θέλει ο καθένας; Και όχι σε ανώνυμο Blog αλλά στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ; Η ιστοσελίδα έχει ιδιοκτήτες σύμφωνα με τον νόμο. Δεν υπάρχει κανείς Εισαγγελέας να τους μαζέψει; Χύνουν το δηλητήριο για το Χριστιανισμό αλλά ταυτόχρονα προτρέπουν και στην τέλεση κακουργηματικών πράξεων! Όταν από ραδιοφώνου ειπώθηκε κάτι για αλλή θρησκεία αμέσως επέβαλλε πρόστιμο η αρχή! Όχι δύο μέτρα και δύο σταθμά Κύριοι! Απαιτούμε σεβασμό στην θρησκεία μας! Τίποτα περισσότερο!
Σημ. taxalia: Aπό την επιστολή του αναγνώστη είδαμε τη σχετική σελίδα, για πρώτη φορά και μάθαμε ότι υπάρχει (;) αυτή η θρησκεία, αν και δεν μας γέμισε το μάτι για κάτι οργανωμένο. Μήπως είναι απλά ένας πρόχειρος ιστότοπος ;
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη