22 Απρ 2009

Γιώργο, ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ !!!


Πρόταση Νόμου λέει θα καταθέσει το ΠΑΣΟΚ για τη "διευθέτηση οφειλών και την υπό προϋποθέσεις απαλλαγή των υπερχρεωμένων καταναλωτών.." κ.λ.π. (η είδηση υπάρχει σε πολλούς δικτυακούς τόπους).

Ώστε, ακόμη μια ρύθμιση δώρο στους φεσατζήδες. Δώρο στους ανεπρόκοπους χαβαλετζήδες. Δώρο σε όσους, χωρίς κανένα άγχος, παίρνουν εορτοδάνεια, διακοποδάνεια, εκδρομοδάνεια, γλεντοδάνεια και κυρίως φρουτοδάνεια (σχεδόν όλοι όσοι δεν μπορούν να εξοφλήσουν ένα μικρό καταναλωτικό δάνειο, έχασαν τα λεφτά τους στα "φρουτάκια" ή στο "στοίχημα". Δείτε τον περίγυρό σας και ..διαψεύστε μας!).

Δεν θα είχαμε καμιά αντίρρηση στην αλτρουιστική, γενναιόδωρη αυτή πρόταση, αν το κόστος των χαβαλετζήδων, που παίρνουν πέντε-πέντε, τα καταναλωτικά δάνεια, δεν το επωμιζόμασταν εμείς οι υπόλοιποι.

Και επειδή, ο χειμώνας ήταν βαρύς φέτος, τα κοκαλάκια μας πονάνε, και οι ώμοι μας δε σηκώνουν άλλα βάρη των μπαταχτζήδων καλοπεραρασάκηδων.

Έλεος πια σ'αυτή τη χώρα, με την προστασία των μπαταχτζήδων. Όλη οι κοινωνία δουλεύει για να περνάνε καλά, οι φεσατζήδες και οι μπαταχτζήδες. Όσοι είναι ασυνεπείς στις υποχρεώσεις τους.

Πάρτο πίσω Γιώργο. Χάνεις σε αξιοπιστία. Κι αφήστε τα παραμύθια για "νομοθετικές τομές" κι άλλες μπαρούφες. Αρκετά πλήρωσε αυτός ο τόπος το λαϊκισμό.

Καιρός να ενισχυθούν οι άνθρωποι που παράγουν. Όχι οι άνθρωποι που ξοδεύουν (παραπάνω από ότι μπορούν)
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη