21 Απρ 2009

τι θα διαβάσετε σήμερα στα ελληνικά blogs



ο Αντρέας Παπανδρέου για την 21η Απριλίου 1967
η συνέχεια στο http://krogias.blogspot.com/2009/04/21-1967.html

Μέρες Πάσχα , μέρες οικογενειακές , μέρες χαλάρωσης και ξεκούρασης για τον Έλληνα πολίτη, όλων πλην του Πρωθυπουργού. Το σπίτι του στην Ραφήνα, μόνο αδρανή πολιτικά δεν ήταν αυτές τις μέρες, προσπαθώντας να αναλυθούν η πολιτική κατάσταση, οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καθώς και να χαραχτεί η στρατηγική μέχρι τις Ευρωεκλογές.
η συνέχεια στο http://salonica-press.blogspot.com/2009/04/blog-post_1555.html

Η ομερτά των ΜΜΕ δεν είναι ελληνικό φαινόμενο… Στην Ιταλία απέκρυψαν ότι συνελήφθη με 8 κιλά κοκαΐνη η Γραμματέας στην κοινοβουλευτική ομάδα…
…της Λίγκας του Βορρά, που συμμετέχει στην κυβέρνηση!
η συνέχεια στο http://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2009/04/8.html


Ψηφιστε στο Poll! Πότε θα συλληφθεί ο Β. Παλαιοκώστας?
http://totefteri.blogspot.com/2009/04/poll.html




Ελάτε να στείλουμε ένα μήνυμα ότι απορρίπτουμε κάθε μορφής υποχωρήσεις οι οποίες δεν διασφαλίζουν ή αποκαθιστούν τα δικαιώματά μας.
Κύριοι ομιλητές οι Βάσος Λυσσαρίδης και Γεράσιμος Αρσένης. Θα χαιρετίσουν η Α.Μ. ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος, αρχηγοί ή εκπρόσωποι κομμάτων και εκπρόσωποι των Οργανωτών. Το Συλλαλητήριο οργανώνουν δεκάδες Κινήσεις, Σωματεία και Οργανώσεις της Κύπρου καθώς επίσης η εξ Ελλάδος Συντονιστική Επιτροπή Υποστήριξης για Ελεύθερη Κύπρο και το Σωματείο στην Αθήνα Συμπαράστασης στον Αγώνα της Κύπρου. Το ζωντανό αγωνιστικό μουσικό πρόγραμμα που θα πλαισιώσει την εκδήλωση θα λαμπρύνει με τη συμμετοχή του ο δεξιοτέχνης της κρητικής λύρας κα! ι τραγουδιστής Πάρης Περισυνάκης.
Ας δώσουμε όλοι μαζικά το παρόν μας στο Συλλαλητήριο της 24ης Απριλίου για να προειδοποιήσουμε ότι ΟΥΔΕΠΟΤΕ ο περήφανος λαός μας θα δεχθεί ΣΥΓΚΑΛΥΜΜΕΝΑ ΄Η ΟΧΙ ΣΧΕΔΙΑ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΝ.
Παρόντες ΟΛΟΙ: Λαός, Κόμματα και Εκκλησία.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη