12 Μαΐ 2009

Κουλουβάχατα στην (αγαπημένη μας) ΕΤ3


ΕΤ3: Βγήκαν τα μαχαίρια σεμνά και ταπεινά….
e-mail από dikaios...@otenet.gr

"Σάλο έχει προκαλέσει στην Θεσσαλονίκη η απόλυση μέσω δικαστικού κλητήρα του κομματικού γαλάζιου και εκλεκτού Διευθυντή ειδήσεων της ΕΤ3 Χρήστου Νικολαϊδη, από την διοίκηση του Καναλιού και το δίδυμο Τάσου Σπηλιόπουλου και Θάλειας Ιωαννίδου. Αφήνοντας σκιές ακόμη και για οικονομικά ζητήματα και θέματα οικονομικής διαχείρισης σε υπερωρίες και επιλογή εξωτερικών συνεργείων, η διοίκηση επέλεξε την τακτική που ο λαός μας περιγράφει ως εξής: Μας φταίει το γαϊδούρι και χτυπάμε το σαμάρι.

Η περίπτωση Νικολαϊδη δεν αποτελεί τίποτε παραπάνω από την επιβεβαίωση ότι... οι κομματικές επιλογές δεν σημαίνει κατ ανάγκη ότι αποτελούν και αποτελεσματικές επιλογές. Τοποθετήθηκε με το έτσι θέλω από την κομματική νομενκλατούρα των Τσάμη, Φραντζή και Παπαγεωργόπουλου, τα έκανε μαντάρα γιατί ήταν τεμπέλης και άπειρος σε τέτοιες θέσεις και τέλος νόμιζε ότι με το στυλάκι του θα μπορούσε να επιβιώσει σε ένα πολύ ιδιόρρυθμο χώρο. Έπαιξε και παιχνίδια με ανθρώπους που δεν ήξερε που το έχουν ως χόμπι να χτυπούν πάντα πισώπλατα, και στο τέλος είδε απαξιωτικά και ατιμωτικά την πόρτα της εξόδου. Έστω για 23 μήνες ζέστανε την τσέπη του με αρκετές χιλιάδες ευρώ που φρόντισε να εξασφαλίσει η οργάνωση για τον εκλεκτό της υμνητή.

Αυτό όμως που πραγματικά έχει εξοργίσει ακόμη και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην Θεσσαλονίκη είναι η ασυλία που απολαμβάνει η πραγματική πηγή του κακού που ακούει στο όνομα της Γενικής Διευθύντριας. Από την πρώτη ημέρα που διορίστηκε δεν έχει αναλάβει την ευθύνη για το παραμικρό. Φορτώνει τα πάντα στους άλλους ενώ σχεδόν όλες οι αποφάσεις που εκ των υστέρων αποδίδονται στα θύματα, είναι δικές της. Κατηγορούν τον Νικολαϊδη για αντισυμβατική συμπεριφορά Λές και η Γενική Διεύθυνση δεν μπορούσε να μην υπογράψει τις υπερωρίες που λέγεται ότι έδινε σε κολλητούς του ή δεν μπορούσε να απορρίψει τα τιμολόγια των εξωτερικών οπερατέρ που ο Νικολαϊδης κατηγορείται ότι χρησιμοποιούσε κατά παρέκκλιση των εντολών της διοίκησης. Και έτσι να ήταν θα έπρεπε να ήταν η πρώτη που θα έβλεπε την πόρτα της εξόδου γιατί δεν ξέρει τι της γίνεται στο μαγαζί που διευθύνει.

Δεν ήταν μόνο ο Νικολαϊδης αυτός που απαξίωσε τον ενημερωτικό χαρακτήρα της ΕΤ3 και εξέθεσε το σταθμό με τις αντιδημοκρατικές της αποφάσεις. Αυτή με τις συμβουλές των κολλητών της έλυναν και έραβαν . Τώρα γκρινιάζει ότι δεν πάνε καλά σε νούμερα τα δελτία ειδήσεων εκτός του μεσημεριανού. Ποιος τα έκανε μαντάρα; Ο Νικολαϊδης που όπως έλεγε δεν μπορούσε να αποφασίσει μόνος του ούτε για μία τσίχλα; Για την κατρακύλα του αθλητικού τμήματος και τα χαμηλά νούμερα ποιος φταίει; Ο Νικολαϊδης έκοψε τον Μπλιάτκα δύο φορές; Μία για να βολευτούν οι κουμπάρες και δεύτερη για να βολευτεί ο γαλάζιος σύντροφος Τέρενς Κουίκ; Ο Νικολαϊδης έκοψε εκπομπές που έπιαναν κοντά στο 4%; Ο Νικολαϊδης έδιωξε τον Θεοφράστου; Ο Νικολαϊδης έχασε το ΜΟΤΟ GP? Ο Νικολαϊδης φταίει για τις επερωτήσεις που πέφτουν βροχή για τα χάλια της ΕΡΤ3; Ο Νικολαϊδης φταίει για το ότι Πρόεδρος και Γενική διευθύντρια βρίζονται από το πρωί μέχρι το Βράδυ και όλοι οι διευθυντές του καναλιού γελούν με τα χάλια τους; Ο Νικολαϊδης φταίει για το ότι ο Διευθυντής Τηλεόρασης δεν θέλει να τους βλέπει ζωγραφιστούς; Ο Νικολαίδης φταίει για το γεγονός ότι η διοίκηση της ΕΡΤ3 είναι βουτηγμένη στο ψέμα;

Και το χειρότερο από όλα; Επανέρχονται πρόσωπα και καταστάσεις που μάλλον θα δώσουν την χαριστική βολή στον μεγαλύτερο δημοσιογραφικό οργανισμό της Βόρειας Ελλάδας. Πρόσωπα που δεν έχουν αναστολές να υπηρετήσουν ότι έχει εξουσία και στην συνέχεια έχει ο ΘΕΟΣ, θα βρούμε μία τρύπα και με την άλλη κατάσταση. Για αυτό και όλοι οι εργαζόμενοι της ΕΤ3 το μόνο που μονολογούν από χθές είναι ΝΤΡΟΠΗ. "
...
Σημείωση taxalia: Nα προσθέσουμε ότι ο Χρήστος Νικολαϊδης, τοποθετήθηκε στην ΕΤ3 την 4/10/2007.
Επίσης ο ακριβής τίτλος του Χ.Νικολαϊδη, ήταν "Προϊστάμενος της Υποδιεύθυνσης Ειδήσεων¨.

Ακόμη: όσα λέει ο αναγνώστης δεν είναι εις γνώσιν μας και φυσικά δεν μπορούμε να τα επιβεβαιώσουμε. Προσπαθούμε να συνεισφέρουμε στην αλήθεια με μοναδικό γνώμονα το καλό της ΕΤ3, που αγαπάμε και στηρίζουμε. Αλλά τελειώνετε με τα κομματικά παιχνίδια και κάντε τηλεόραση, επιτέλους !

Τέλος: διορθώστε φίλοι μας στην ΕΤ3 τη σελίδα http://www.ert3.gr/contact.asp
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη