12 Μαΐ 2009

Αλλαγή Προεδρικής φρουράς στη FYROM


Ορκίστηκε λοιπόν ο νέος Πρόεδρος και αντικαταστάτης του Μπράνκο Τσερβένκοφσκι, Gjorge Ivanov, ο οποίος αφού έκανε τις αναμενόμενες δηλώσεις, για την ευρωατλαντική προοπτική των Σκοπίων, για την ανα΄γκη συνεργασίας με την Ελλάδα κλπ, έκλεισε την ομιλία του με ένα βροντερό Да живее Македонија !, (ζήτω η Μακεδονία), που δείχνει την άποψη των πραγμάτων που έχει.
Είμαστε βαθύτατα ανήσυχοι για την τροπή των πραγμάτων. Οι Σκοπιανοί εκτιμούν ότι έχουν το πάνω χέρι, ότι δεν χρειάζεται να κάνουν καμιά κίνηση, αλλά να ακολουθήσουν την τακτική του ώριμου φρούτου, σχετικά με το όνομα καθώς, όσο περνά ο καιρός, εμπεδώνονται στην παγκόσμια συνείδηση ως "Μακεδόνες" και θα είναι εξαιρετικά δύσκολο για την Ελλάδα, να πείθει πλέον τη διεθνή κοινότητα, για την πλαστογράφηση της ιστορίας της Μακεδονίας.
Να του πούμε πολύ χοντρά για να γίνει κατανοητό: Οι Σκοπιανοί είναι βέβαιοι ότι έχουν το πάνω χέρι και αντιμετωπίζουν την ελληνική επιχειρηματολογία, με χαρακτηριστική άνεση, ειρωνία και "υφάκι". Θα το έχετε εμπεδώσει όλοι, υποθέτουμε...
Anyway, εμείς οι Μακεδόνες ευχόμαστε ολόψυχα στον Σκοπιανό Πρόεδρο καλή επιτυχία στο έργο του.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη