31 Μαΐ 2009

H Tουρκία έχει κράτος κι εμείς μπάχαλο

Σε αυτή τη διαπίστωση κατέληξε και η συγγραφέας-blogger Μαρία Σεφέρου, στο -όπως πάντα- ενδιαφέρον άρθρο της, με τίτλο Εδώ Yunanistan, καλημέρα σας!
Στην ίδια διαπίστωση, που καταλήγουν όλοι οι Έλληνες, όταν βγαίνουν εκτός. Σοκάρονται από το πόσο μπουρδέλο είναι αυτή η χώρα, βρίζουν τους πολιτικούς και όταν επιστρέψουν στο "μπουρδέλον η Ελλάς", τους ....ξαναψηφίζουν.
Γράφει η κ.Σεφέρου:
Επιστρέφοντας στην Ελλάδα από 7ήμερη οργανωμένη εκδρομή στην Κωνσταντινούπολη, βρέθηκα μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη, καθώς πλησιάζαμε στα σύνορα των Κήπων. Συγνώμη, πιάστηκα αδιάβαστη! Αλλά πάλι, κάλιο αργά παρά ποτέ… Έτσι επαληθεύτηκε για μια ακόμη φορά το “γηράσκω αεί διδασκόμενη” και το “εν οίδα ότι ουδέν οίδα”. Δεν είχα ξαναπάει στην Istanbul, και δεν είχα ποτέ ακούσει ότι οι Τούρκοι αποκαλούν την Ελλάδα “Γιουνανιστάν”. Βλέπετε, στη χώρα μας τόσο οι διεθνιστές πολιτικοί όσο και οι μισέλληνες μεγαλοδημοσιογράφοι τηρούν σιγήν ιχθύος επί του προκειμένου, για να μη θεωρηθούν εθνικιστές και χαλάσει η τάχατες Ελληνοτουρκική φιλία.
Η συνέχεια εδώ>>>
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη