10 Ιουν 2009

Να σας πω λοιπόν εγώ ποιο κόμμα θα πάρει το 50% της αποχής;


Πάντως αξίζουν συγχαρητήρια σε μερικά μορφώματα της πολιτικής σκηνής, που μέχρι να κοιτάξεις το ρολόι σου, τσούπ στο άλλο studio. Πως το κατάφεραν βρε παιδιά, πάντως ένα είναι σίγουρο, μόνο γι΄αυτό είναι ικανοί.
Και ας μπούμε τώρα στο κυρίως θέμα.
Ακούγοντας λοιπόν όλους αυτούς τους εκλογολόγους και εκλογολογίσκους, και τις μαριονέτες της ελληνικής πολιτικής σκηνής έβγαλα τα εξής συμπεράσματα:
Ψάχνουν όλοι λοιπόν να αιτιολογήσουν το μέγεθος της αποχής.
Για την ταμπακιέρα, δεν λέει κανείς κουβέντα.
Να σας πω λοιπόν εγώ ποιο κόμμα θα πάρει αυτό το 50% της αποχής.
Αυτό που θα εξαγγείλει μέτρα για: ...
1. Τον έλεγχο των τσιμεντάδων και χαλυβουργών που διαμορφώνουν κατά το δοκούν το κόστος του άπιαστου ονείρου του Έλληνα για την απόκτηση ενός σπιτιού.

2. Τον έλεγχο των κυκλωμάτων φαρμάκου και υγείας.(Τα περισσότερα ραντεβού για εξετάσεις κλείνονται για μετά θάνατον ημερομηνίες).

3. Τον έλεγχο του λόμπυ των καραβοκύρηδων που λυμαίνονται όλον τον νησιώτικο λαό και έχουν διαμορφώσει τα εισιτήρια στο ύψος των αεροπορικών.(άλλως τε μην μου πείτε ότι απέκτησαν όλα τα νησιά μας αεροδρόμια, και δεν το ξέρω.)

4. Μεγάλες επενδύσεις στον τομέα των δημοσίων έργων για την πάταξη της ανεργίας των νέων και παραγωγικών ανθρώπων.

5. Λήψη μέτρων στον τομέα της παιδείας.(Είδατε όλοι που έγραψαν οι νέοι τις μαριονέτες της πολιτικής)

6.΄Ελεγχο των πολυεθνικών στο κύκλωμα των τροφίμων. (Δεν γίνεται, στην Ελλάδα με μέσο μισθό 800 € να έχει το γάλα 1 € και στην Ευρώπη με μέσο μισθό 1500 € να έχει 0,50 €.)

7. Τον έλεγχο της νόμιμης τοκογλυφίας με την συνέργεια του Ελληνικού κράτους, του τραπεζικού συστήματος.
Θέλω κάποιος να μου πει σε ποιο μέρος του κόσμου το τραπεζικό λόμπυ με πραγματικά διαθέσιμα 18 περίπου δισεκατομμύρια, έχει απαιτήσεις 500 δις από τους υποστατικούς του.
Στην πόλη που ζώ, πρίν 30 χρόνια υπήρχαν 4 υποκαταστήματα τραπεζών, σήμερα υπάρχουν 50. Πριν 30 χρόνια υπήρχαν 100 εργοστάσια, και σήμερα υπάρχουν 20, αυτό και αν είναι πρόοδος.

Εσείς λοιπόν οι λαδερές μαριονέτες (γιατί από όλους τους παραπάνω λαδώνεστε) της πολιτικής σκηνής, το έχετε λύσει το πρόβλημα, έχετε φροντίσει με τους νόμους που ισχύουν μόνον για σας, έτσι ώστε ακόμη και αν η αποχή φθάσει στο 99% να αλληλοψηφισθείτε για να γεμίσετε την βουλή.

Αλήθεια ο Γιακουμάτος ως γιατρός μπορεί να μας πει τι χάπια παίρνει και αντέχει τόσο πολύ στο ξενύχτι και στο τρέξιμο για να προλαβαίνει όλα τα κανάλια ;

Νικόλας Μαλγαρινός.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη