19 Ιουν 2009

Ακέφαλο το μεγαλύτερο Νοσοκομείο των Βαλκανίων

Ακέφαλο παραμένει το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, μετά την αιφνιδιαστική απόφαση του Υπουργού Υγείας Δημήτρη Αβραμόπουλου, να παύσει πρόωρα από τη θέση του, τον μέχρι τώρα Διοικητή του νοσοκομείου Παναγιώτη Αποστόλου. Η διοίκηση του νοσοκομείου, που είχε πολύ δύσκολο έργο, έχαιρε της εμπιστοσύνης του Υπουργείου, οπότε τα αίτια είναι άγνωστα. Σύμφωνα με πληροφορίες, αιτία της απόλυσης, είναι ο ...Γιώργος Παπανδρέου.

Στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, δεν άρεσε η... "υποδοχή" του Διοικητή, όταν ο κ.Παπανδρέου σε επίσκεψή του στις 22 Απρίλιου στο Ιπποκράτειο, κατήγγειλε τη μη δυνατότητα χρήσης του ολοκαίνουργιου Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του «Ιπποκράτειου» νοσοκομείου επειδή έμενε επί χρόνια άλυτο το πρόβλημα της ράμπας πρόσβασης των ασθενοφόρων. Η ράμπα ήταν ψηλή και τα ασθενοφόρα χτυπούσαν στο υπόστεγο των ΤΕΠ, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να αφήσουν τα φορεία με τους ασθενείς.

Ένα θέμα, που έκαψε τελικά τον κ.Αποστόλου, ο οποίος θα αποχωρήσει οριστικά την ερχόμενη Τρίτη.

Την ίδια στιγμή, ο αναπληρωτής Διοικητής του νοσοκομείου, καρδιολόγος, Άγγελος Βαλασίδης, απουσιάζει με 15νθήμερη αναρρωτική άδεια !

Σκοτούρες και μπελάδες, για το δυσκολοκυβέρνητο καράβι.....
taxalia.blogspot.com
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη