10 Ιουλ 2009

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΜΑΡΧΗ Π. ΨΩΜΙΑΔΗ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 9-7-2009
Την Εθνική Ομάδα του Taekwon-Do, που πέτυχε την εντυπωσιακή επίδοση του ενός χρυσού, ενός ασημένιου και δώδεκα χάλκινων μεταλλίων στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μπένιντορμ (24-26 Απριλίου 2009) της Ισπανίας, βράβευσε ο Νομάρχης Παναγιώτης Ψωμιάδης στη... σημερινή συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης, στις 12 το μεσημέρι.
Ο Νομάρχης συνεχάρη αθλητές και προπονητές «γιατί τίμησαν και δόξασαν τα ελληνικά χρώματα», ενώ τους ευχαρίστησε διότι «σε μια περίοδο όπου οι Μεσογειακοί Αγώνες της Πεσκάρα έφεραν και πάλι, με δραματικό τρόπο δυστυχώς, τον εφιάλτη των αναβολικών στο προσκήνιο, υπάρχει και η φωτεινή πλευρά, οι λαμπρές επιτυχίες, καθαρές νίκες και θρίαμβοι, που μας επιτρέπουν ακόμη να αισιοδοξούμε και να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο για τον ελληνικό αθλητισμό». Ο Νομάρχης κάλεσε τους αθλητές να συνεχίσουν «να κάνουν πράξη και βίωμα ζωής το ευ αγωνίζεσθαι», τονίζοντας ότι «η νίκη και η επιτυχία δεν είναι αυτοσκοπός».
Ο κ. Ψωμιάδης συνεχάρη δημόσια τους προπονητές της Εθνικής Ομάδας Taekwondo Παντελή Στούπα και Δημήτρη Μαλουσίδη και τον αρχηγό της αποστολής Βασίλη Αλεξανδρή, εκφράζοντας τα θερμά του συγχαρητήρια «σε αυτούς που στήριξαν και στηρίζουν το όραμα των παιδιών αυτών, τους αφανείς πολλές φορές πρωταγωνιστές, τους γονείς των αθλητών και των αθλητριών μας».
Αναλυτικά βραβεύθηκαν οι αθλητές: Σοφία Μπαλτζή, Αναστάσιος Παπαδόπουλος, Αθανασία Κοσμόγλου, Άννα Μήτρακα, Αλέξης Ζαρτνιασβίλη, Ιωάννης Γιαλαμάς, Νικόλαος Σπυράντης, Στυλιανός Πούλιος, Δημήτριος Τζοβαΐρης, Ελένη Βασυμβόση, Δήμητρα Μπάρκα, Μαρία Αθανασιάδου, Ελένη Ζήση και Ελένη Αγγελή.
Τα τιμητικά μετάλλια και τις πλακέτες στους αθλητές και στους προπονητές τους απένειμαν ο Νομάρχης, αντινομάρχες και νομαρχιακοί σύμβουλοι, καθώς και οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης στο Νομαρχιακό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης.

Γραφείο Τύπου
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη