5 Ιουλ 2009

Τι θα γίνει με αυτές τις συζύγους υπουργών;


Σύζυγος πρώην υπουργού της ΝΔ που ασχολείται με το real estate και έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα και στον σύζυγό της και στο κόμμα του (όταν ήταν υπουργός) ετοιμάζεται να προσθέσει κι άλλα – έτσι για να μάθει ο σύζυγος να βγάζει …βιβλία.
Μαθαίνουμε λοιπόν ότι η εν λόγω σύζυγος έχει αναμιχθεί στην... πώληση των κεντρικών γραφείων της Siemens στο Μαρούσι. Σημειωτέον ότι η πρόθεση της εταιρείας να πουλήσει τα γραφεία που έγιναν διάσημα τον τελευταίο καιρό δεν έχει ανακοινωθεί δημοσίως. Οι επαφές όμως με τις ενδιαφερόμενες εταιρείες έγιναν, όπως γνωρίζει πολύ καλά και η σύζυγος του υπουργού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η Siemens θα πουλήσει και το οικόπεδο-φιλέτο του εργοστασίου της στη Θεσσαλονίκη, το οποίο ως γνωστόν έκλεισε, αφού απολύθηκαν 200 εργαζόμενοι.

Από το εξαιρετικό και ανανεωμένο antinews, στο οποίο ευχόμαστε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Το άρθρο του Antinews, αφορά προφανώς την κυρία Δίκα (Δικαία) Αγαπητίδου, σύζυγο του πρώην Υπουργού Οικονομίας Γ.Αλογοσκούφη (φωτο), εκπρόσωπο της κτηματομεσιτικής εταιρείας Jones Long LaSalle Limited

η οποία, σε παλαιότερη επιστολή της στην εφημερίδα Καθημερινή επεσήμανε τα εξής:


Η κ. Δίκα Αγαπητίδου, σύζυγος του υπουργού Οικονομίας Γιώργου Αλογοσκούφη, απέστειλε την εξής επιστολή στην «Καθημερινή», με αφορμή τις καταγγελίες του ΠΑΣΟΚ στην προχθεσινή συζήτηση για την κύρωση της συμφωνίας για τον Οργανισμό Τηλεπικοινωνιών Ελλάδος στο Κοινοβούλιο:
«Κύριε διευθυντά,
Με αφορμή δημοσιεύματα που φιλοξενήθηκαν στον Τύπο μετά τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή, ως προς τη σχέση μου με την εταιρεία Jones Lang LaSalle, θα ήθελα να διευκρινίσω τα εξής:
1. Η Jones Lang LaSalle είναι συμβουλευτική εταιρεία στον χώρο του Real Estate και παρέχει υπηρεσίες σε παγκόσμια κλίμακα με γραφεία και συνεργαζόμενα γραφεία ανά τον κόσμο.
2. Αναπτύσσω την επαγγελματική μου δραστηριότητα τα τελευταία 25 χρόνια στην Ελλάδα, τη Μ. Βρετανία, τη Γαλλία και το Βέλγιο.
3. Από το 1988 έως το 1992 εργάστηκα στα γραφεία της J.L.L. στο Λονδίνο και από το 1993 που επέστρεψα στην Ελλάδα την εκπροσωπώ ως συνεργαζόμενο γραφείο. Παράλληλα, από το 2004 εκπροσωπώ και την Jones Lang LaSalle Services ltd, θυγατρική της παραπάνω εταιρείας που παρέχει υπηρεσίες διαχείρισης / υποστήρξης επαγγελματικών κτιρίων μισθωμένων σε εμπορικές εταιρείες.
4. Ούτε εγώ προσωπικά (ούτε και το γραφείο μου) είχα ποτέ καμία σχέση με την Deutsche Telekom, όπως επιχειρήθηκε να διαμορφωθεί η εικόνα μέσα από ανυπόστατους και ψευδείς ισχυρισμούς που διατυπώθηκαν χθες στη Βουλή. Οποιαδήποτε συνεργασία μπορεί να έχει κάποιο γραφείο εξωτερικού της Jones Lang LaSalle δεν αφορά σε καμία περίπτωση την Ελλάδα.
5. Με δεδομένη την ενασχόληση του συζύγου μου με τα κοινά, απέχω συνειδητά όλα αυτά τα χρόνια -και θα συνεχίσω να τηρώ αυστηρά την ίδια στάση- από οποιαδήποτε συνεργασία με τον δημόσιο τομέα. Τον στενό και τον ευρύτερο - καθώς και με εταιρείες στις οποίες συμμετέχει το Δημόσιο. Δεν έχω και δεν θα μπορούσα να έχω επαγγελματική σχέση με τον δημόσιο τομέα».
Σας ευχαριστώ για τη φιλοξενία
Με τιμή
Δικα Αγαπητιδου (στην
Καθημερινή)


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη