2 Ιουλ 2009

Φορτσάρει η Πόπη Καλαϊτζή. Party Event στο Επαρχείο


Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση που διοργανώθηκε από το Επαρχείο Λαγκαδά, στα πλαίσια του 10ήμερου αφιερώματος «Επαρχία Λαγκαδά. Μια Επαρχία για τον ουρανίσκο», το βράδυ της Τρίτης 30 Ιουνίου στο bar restaurant Yamas. Οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν εδέσματα με πρώτες ύλες από τοπικούς παραγωγούς της Επαρχίας Λαγκαδά σε gourmet έκδοση από τους σεφ του Yamas σε μία βραδιά γεύσεων και πολιτισμού στα πλαίσια του δεκαήμερου εκδηλώσεων.
Σκοπός του δεκαημέρου γεύσεων «Επαρχία Λαγκαδά. Μια Επαρχία για τον ουρανίσκο» είναι η προώθηση και προβολή των τοπικών παραγωγών και των... μικρών οικογενειακών επιχειρήσεων της Επαρχίας Λαγκαδά, που διοργανώνεται με πρωτοβουλία της Επάρχου Λαγκαδά κας Πόπης Καλαϊτζή, υπό την αιγίδα των Υπουργείων Ανάπτυξης και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Η Έπαρχος Λαγκαδά κα. Πόπη Καλαϊτζή ευχαρίστησε από την καρδιά της, τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο, ο οποίος και παρευρέθηκε στην εκδήλωση, τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σωτήρη Χατζηγάκη και τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Κωστή Χατζηδάκη για την υποστήριξη τους, τους χορηγούς, όλους τους παραγωγούς για την προσφορά τους, όπως και το bar restaurant Yamas για την φιλοξενία.
Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος, από την πλευρά του εξήρε την πρωτοβουλία της Επάρχου Λαγκαδά κ. Πόπης Καλαϊτζή και σημείωσε πως δεν θα μπορούσε να μην είναι αρωγός σε μια τέτοια ενέργεια για την προώθηση και προβολή των τοπικών παραγωγών, των αγροτών και κτηνοτρόφων. Τόνισε δε ότι πρέπει όλοι μαζί οι φορείς να ενισχύουν όσους διατηρούν τον παραδοσιακό τρόπο στην επεξεργασία τροφίμων, καθώς είναι σημαντικό να επενδύουμε στην ποιότητα του προϊόντος και όχι στην ποσότητα, ιδιαίτερα στην ελληνική περιφέρεια.
Το λόγο στην εκδήλωση πήραν και οι παραγωγοί που με την σειρά τους ευχαρίστησαν την κ. Πόπη Καλαϊτζή για την υποστήριξη της και την πρωτοβουλία της για την προώθηση και προβολή τους. Στην εκδήλωση συμμετείχαν προσφέροντας τα προϊόντα τους οι παρακάτω παραγωγοί: Μίχος Ελευθέριος, Προίκα Ελένη, Μούρτζιου Κυριακή, Αγροτικός Συνεταιρισμός Γυναικών Καλαμωτού, Μπαμπατζιμόπουλος Ανέστης, Αρβανιτίδης Θανάσης, Παναγιωτίδης Ιωάννης, Γκάτσιος Δημήτρης, Κουτράκης Αιμίλιος, Γιώργος Αναστασιάδης, Στεφανίδης Φώτης.
Χορηγοί και υποστηρικτές του δεκαημέρου εκδηλώσεων είναι: H τυροκομική εταιρία Προίκας & το εργαστήριο τυροκομικής Μίχου Δορκάδος, όπως επίσης η Eλληνική Τράπεζα και η εταιρία Art Steel Catering Equipment.
Χορηγοί επικοινωνίας: η εφημερίδα Μακεδονία και το περιοδικό Επιλογές, ο ραδιοφωνικός σταθμός Koσμοράδιο καθώς επίσης και ο τηλεοπτικός σταθμός ΤV Makedonia.
Στην εκδήλωση συμμετείχε η εταιρία Δημοσίων Σχέσεων Popular.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη