31 Ιουλ 2009

Βρέθηκε ο Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς ! VASKO IS ALIVE !


Ελληνική αντιπροσωπεία από επτά άτομα, μεταξύ τους και η κυρία Γκατζούλη, πέρασε σήμερα το πρωί τα σύνορα Ελλάδας – ΠΓΔΜ και μετακινήθηκε προς το Σκόπια - Τέτοβο με κύριο σκοπό να συναντηθεί με τον Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς και να συνομιλήσουν μαζί του.
Ο Βάσκο βρέθηκε έπειτα από λυσσώδεις προσπάθειες Ελληνικών ιστολογίων και αναγνωστών τους, που βομβάρδισαν πρεσβείες και οργανισμούς από ολόκληρη την Ευρώπη αλλά και την Αμερική. Η ανταπόκριση και η πληροφορία που μεταφέρθηκε ήταν άκρως εμπιστευτική και κάτω από το πέπλο της πλήρους μυστικότητας σε λιγότερο από 24 ώρες οργανώθηκε και εκτελέσθηκε η μετάβαση των επτά στο κρατίδιο των Σκοπίων.

Παρά τις όποιες αρνήσεις της κυβέρνησης των Σκοπίων να ενημερώσει για τον τόπο όπου ο Βάσκο Γκλιγκορίεβιτς βρισκόταν, παρά τις όποιες δυσκολίες δημιούργησε το καθεστώς Γκρούεφσκι στην ανεύρεση του Βάσκο, σήμερα ξεσκεπάζεται όχι μόνο ο αντιδημοκρατισμός και ο φασισμός που διέπουν την κυβέρνηση του «ευρωπαίου» Γκρούεφσκι, αλλά και η πλήρης ανυποληψία στην οποία θα έπρεπε να έχει τοποθετηθεί από τις κυβερνήσεις όλων των πολιτισμένων κρατών.


 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη