17 Αυγ 2009

ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ή ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Αναρωτιέται η Χρύσα Αράπογλου:
ΞΑΝΑ ΧΩΡΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ Ο ΔΗΜΟΣ !
Την Πέμπτη η δημοτική μας παράταξη «Θεσσαλονίκη Πρωταγωνίστρια» αποκάλυψε τα ψεύδη του Δημάρχου Θεσσαλονίκης σε σχέση με το προσωρινό πόρισμα της Θ΄ ΔΟΥ για τα χρέη του Δήμου και προς την Εφορία.
Σήμερα δυστυχώς δικαιωνόμαστε και επιβεβαιώνεται ότι ο κύριος Παπαγεωργόπουλος εκτός από την διοχέτευση επιλεκτικών τμημάτων του πορίσματος, ξέχασε… να ενημερώσει τους Θεσσαλονικείς για την εκ νέου στέρηση της φορολογικής ενημερότητας από τον Δήμο. Μένει να δούμε αν ο Υφυπουργός Οικονομικών θα παρανομήσει για δεύτερη φορά καλύπτοντας μία διοίκηση βουτηγμένη στα σκάνδαλα και την κακοδιαχείριση.
Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης ξέχασε όμως να μας ενημερώσει ακόμα:
Για τα χρέη προς την Εφορεία που προσωρινά ανέρχονται στα 15 εκατομμύρια ευρώ, ανεβάζοντας με ιλιγγιώδη ρυθμό καθημερινά το ύψος της υπεξαίρεσης
Για τη μνημειώδη κακοδιοίκηση που υπάρχει στον Δήμο Θεσσαλονίκης για την οποία υπάρχει αναφορά και σε αυτήν την έκθεση
Και βεβαίως, για την συνέχιση των παρανομιών και μετά την αποκάλυψη του μεγαλύτερου αυτοδιοικητικού σκανδάλου στην χώρα.
Σήμερα, για 5η μέρα αφότου τον καλέσαμε να δώσει το πόρισμα στην δημοσιότητα και να απαντήσει στα ερωτήματα μας, επανερχόμαστε και προσθέτουμε άλλο ένα:
Με ποιού εντολή ο υπάλληλος που φέρεται να έκανε την κατάχρηση συνέχιζε τις συναλλαγές ως εκπρόσωπος του Δήμου και μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου και την δήθεν «απόλυση» του από τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης;
Αν γνώριζε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης είναι δυστυχώς «συνένοχος», αν δεν γνώριζε είναι απλά ακατάλληλος.
Η παράταξη μας θα συνεχίσει τις αποκαλύψεις μέχρι ότου καθαρίσει το σύστημα που λυμαίνεται την πόλη εδώ και μια εικοσαετία και βρεί η Θεσσαλονίκη την χαμένη της αξιοπρέπεια.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη