3 Αυγ 2009

Εμβόλιο κατά της ήττας στις εκλογές, η Γρίπη!

Του Σπύρου Χατζάρα

Ο κ. Καραμανλής προσκλήθηκε στην Ουάσιγκτον για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Οκτωβρίου. Επομένως εκλογές πριν δεν γίνονται., αφού ο κ. Καραμανλής θα θελήσει να.. αξιοποιήσει πολιτικά την παρουσία του στον Λευκό Οίκο και τη συνάντησή του με τον Μπαράκ Ομπάμα ιδίως στα εθνικά θέματα .

Οι πρόωρες εκλογές, θα γίνουν πριν τις 17 Δεκεμβρίου, ώστε η κυβέρνηση να μην έχει στην πλάτη της, το «ναι» στην ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε.

Τα επικοινωνιακά όπλα που συνιστούν , οι «ειδήμονες» είναι η γρίπη και τα πετρέλαια του Αιγαίου.

Εκλογές στην κορύφωση του πανικού με τη γρίπη συνιστούν οι επικοινωνιολόγοι που συμβουλεύουν τον κ. Καραμανλή.
Εκείνη την εποχή το κράτος που θα έχει το μονοπώλιο των Ταμιφλού, και των εμβολίων, θα μπορεί να κάνει «χάρες», στους πανικοβλημένους , από τα μέσα ενημέρωσης των εργολάβων, πολίτες. Η εξαγορά ψήφων θα γίνει με Ταμιφλού.

Ο φόβος της «επιδημίας» θα κλείσει τις πόρτες των πολιτών, οι ανεπιθύμητες συγκεντρώσεις θα είναι ελάχιστες, και η προεκλογική αναμέτρηση θα διεξαχθεί από τα τηλεοπτικά παράθυρα με κύριο θέμα τη γρίπη.

Συμπληρωματικά θα γίνει μια κίνηση για έρευνες στο Αιγαίο για πετρέλαιο, που θα
προσδώσουν την απαραίτητη ένταση (δηλώσεων), με την Τουρκία, ώστε ο κ. Καραμανλής να εμφανισθεί ως προστάτης των εθνικών συμφερόντων.

Λόγω των εκλογών ,αναβάλλεται η νέα (τέταρτη) φοροκαταιγίδα του Οκτώβριου, που θα παρουσιαστεί με το φορολογικό νομοσχέδιο της νέας κυβέρνησης.

Παράλληλα, η Ρηγίλλης, για τη διαμόρφωση θετικότερου κλίματος θα ρίξει 9 δισ. ευρώ , στην «καθημερινότητα», για τακτοποιήσεις στο Δημόσιο και τους δήμους της άνεργης δυσαρέσκειας.

Σε μία προσπάθεια να μετριάσει τις εντυπώσεις από την επιβολή νέων φόρων και διάφορων έκτακτων εισφορών, η κυβέρνηση αξιοποιεί σειρά κοινοτικών προγραμμάτων, με την σειρά που ευνοεί τα καρτέλ της αγοράς με εξαγγελίες για επιδοτήσεις ,πράσινων κατοικιών, «πράσινου» τεχνολογικού εξοπλισμού από ελεύθερους επαγγελματίες, καθώς για την παροχή κινήτρων για αγορά «πράσινων» αυτοκινήτων

Κοντά στις εκλογές θα θυμηθεί το Ταμείο κατά της Φτώχειας και ο Πρωθυπουργός θα ξαναπάει σε κάποιο ΙΚΑ και σε κάποιο ΚΕΠ .Ο κ. Μαρκογιαννάκης με τον κ. Παυλόπουλο μέχρι τότε, θα έχουν απελευθερώσει την Ομόνοια από τους λαθρομετανάστες-κατακτητές, και θα έχουν αποκεντρώσει το αισθητικό πρόβλημα, ενώ τα μμε των εργολάβων θα έχουν κηρύξει ανακωχή .

Μέχρι τον Νοέμβριο θα ενταθεί και το «μεταρρυθμιστικό έργο» και «το ξεπούλημα» (σε τιμές ευκαιρίας).

Ενδεικτικό είναι, πως η κυβέρνηση κατέθεσε ή ψήφισε στη Βουλή 11 νομοσχέδια από τις αρχές Ιουνίου, ενώ στο πρώτο πεντάμηνο του έτους έχει να επιδείξει μόλις 20 νομοσχέδια!
Οι «επικοινωνιακοί σταθμοί» επομένως είναι: ΔΕΘ- δημοκοπικός ανασχηματισμός (για να φύγουν τα καμένα χαρτιά)-επίσκεψη στις ΗΠΑ-Εκλογές.
Πότε;
Κυριακή 15 ή 22. Σαν τον Καραμανλή τον πρεσβύτερο. Κοντά στο Πολυτεχνείο.
(Το λουλούδι του μήνα είναι το χρυσάνθεμο και η τυχερή πέτρα του Νοεμβρίου το τοπάζι).
http://deltio11.blogspot.com/2009/08/blog-post_3504.html
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη