28 Αυγ 2009

Εξέθεσε τον περιφερειάρχη Κ.Μακεδονίας, παραβιάζοντας το απόρρητο των επιστολών

Αυστηρά προσωπικό έγγραφο του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Γιώργου Τσιότρα, προς τον επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου Πετριτσίου, Θεόδωρο Ταλιουρίδη, κοινοποιήθηκε στα τοπικά ΜΜΕ απο τον δήμαρχο Βαγγέλη Παπάζογλου, παραβιάζοντας ασύστολα κάθε έννοια προστασίας του απορρήτου των επιστολών.
Όπως αποκαλύπτει το infoserres.gr, το αυστηρά υπηρεσιακό έγγραφο, που αφορούσε επιβολή πειθαρχικής ποινής στον πρώην δήμαρχο Πετριτσίου, “διέρρευσε” στα τοπικά ΜΜΕ, απο το fax του ιδιαίτερου γραφείου του... δημάρχου Πετριτσίου (2323031223) με μοναδικό στόχο να πληγεί, ο Θεόδωρος Ταλιουρίδης.



Η απόφαση αφορά, επιβολή ποινής αρχίας δέκα ημερών στον επικεφαλής της αντιπολίτυεσης, για παράβαση καθήκοντος, επειδή επι δημαρχίας του (2003-1006), επέτρεψε εταιρία να προχωρήσει σε αμμοληψία απο τον Στρυμόνα, χωρίς να έχει προηγηθεί απόφαση του Δ.Σ για τον καθορισμό καταβολής του αντιτίμου. “Υπάρχει μια απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, την οποία και θα προσβάλλουμε στο υπουργείο Εσωτερικών. Θεωρούμε πως απο τη στιγμή που δεν έχει προκύψει ζημιά σε βάρος του δήμου και το θέμα είναι καθαρά τυπικό, γιατί δεν λάβαμε την σχετική απόφαση στο Δ.Σ” δήλωσε ο Θεόδωρος Ταλιουρίδης, που καυτηρίασε την ενέργεια του δημάρχου Πετριτσίου, να αποστείλει στα τοπικά ΜΜΕ την απόφαση του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, αν και το έγγραφο απευθυνόταν αποκλειστικά στον ίδιο. “Έτσι αντιλαμβάνονται κάποιοι τη δημοκρατία, παραβιάζοντας απόρρητο των επιστολών. Λυπάμαι για τον κατήφορο που επέλεξαν, αλλά με τέτοιους τρόπους δεν θα αποτρέψουν την ήττα τους στις επόμενες εκλογές” κατέληξε. Ο πρώην δήμαρχος Πετριτσίου ταυτόχρονα, σκέφτεται σοβαρά να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά για τη διαρροή του εγγράφου προς τα ΜΜΕ απο το ιδιαίτερο γραφείο του Βαγγέλη Παπάζογλου.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη