2 Σεπ 2009

Μια απλή ερώτηση στον κ.Γιώργο Καρατζαφέρη


Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού,

διαβάζω στο αγαπημένο μου blog, taxalia της Θεσσαλονίκης, με ικανοποίηση τη θέση του κόμματός σας (σ.σ. taxalia: εννοεί αυτό) στο νομοσχέδιο που ψηφίστηκε χθες στη βουλή για τη συνεργασία Ελλάδος - ΗΠΑ στην ανταλλαγή πληροφοριών σχετικά με τρομοκράτες. Εκεί είπατε ότι : ..."Σήμερα, χωρίς να υφίσταται η ανάλογη πίεση, εν έτει 2009, έχουμε μία νέα πράξη υποτέλειας. Η Κυβέρνηση διακατεχόμενη από ένα σύνδρομο που υπάρχει στην ψυχιατρική, το σύμπλεγμα του καλού παιδιού, προσπαθεί να εξευμενίσει τις Ηνωμένες Πολιτείες προκειμένου να αποσπάσει ένα νεύμα συμπάθειας είτε για εσωτερική πολιτική κατανάλωση".

Θέση που ικανοποιεί τον πατριωτισμό μας. Επίσης διάβασα προ ολίγου στο ίδιο blog, το οποίο προφανώς διαβάζετε και σεις, ότι παίρνετε στο κόμμα σας τον τέως βουλευτή, Δημήτρη Κωνσταντάρα και τον τραγουδιστή Γιώργο Γερολυμάτο, ο οποίος ήταν υποψήφιος με το Πανελλήνιο Μακεδονικό Μέτωπο του κ.Παπαθεμελή. Υπάρχουν επίσης φήμες ότι μπορεί να συνεργαστείτε και με τον Στέλιο Παπαθεμελή, τον οποίο εκτιμώ βαθύτατα.

Φαίνεται λοιπόν, ότι ο ΛΑΟΣ έχει μια πατριωτική γραμμή, που διευρύνεται με τη συμμετοχή νέων προσώπων, από όλους τους χώρους και διεκδικεί την ψήφο όλων όσων δεν είναι και πολύ ικανοποιημένοι από τις θέσεις των άλλων κομμάτων για τα εθνικά μας θέματα.

Η ερώτησή μου λοιπόν κ.πρόεδρε του ΛΑΟΣ είναι απλή:

Χθες καταψηφίσατε τη συμφωνία Ελλάδας-ΗΠΑ, μιλώντας για ραγιαδισμό, ενώ ΝΔ και ΠΑΣΟΚ την υπερψήφισαν. Αν ήσασταν κυβέρνηση και είχατε την ευθύνη θα κάνατε κάτι τέτοιο; Αν εκλεγείτε πρωθυπουργός ή κληθείτε να συμμετέχετε σε μια κυβέρνηση συνεργασίας, θα ακυρώσετε το νόμο αυτό; Θα δείχνετε και πάλι το ίδιο σθένος απέναντι στις ΗΠΑ ή το κάνετε τώρα, με την άνεση του μικρού κόμματος, που μπορεί να προβαίνει σε ανέξοδους λεονταρισμούς;

Με τιμή
Νικόλαος Βόσδου,
εκπαιδευτικός
Φλώρινα, nikosvosdou@gmail.com
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη