29 Σεπ 2009

Τα Χανιά ψηφίζουν Γιάννη Κάκανο

Ο Γιάννης Κάκανος, υπήρξε συνεργάτης επί μακρόν του taxalia. Για αυτό και η εξαίρεση και η προτροπή μας να επιδοκιμασθεί. Αυτό για το οποίο εγγυόμεθα είναι η τιμιότητα και το φιλότιμό του. Βάζουμε την υπογραφή μας.
Οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ, στα Χανιά, ας το γνωρίζουν.
ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΚΑΝΟΥ:
Οι αιτίες της ήττας που θα υποστεί η Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009 αφορά πολλούς τομείς οι οποίοι δεν απέδωσαν από λανθασμένους κυβερνητικούς χειρισμούς με κυριότερο αυτόν του τομέα της οικονομίας όπου πέντε προϋπολογισμοί έπεσαν έξω πριν από την κρίση. Εδώ αποδεικνύεται ότι η επιλογή...
ενός πολιτικού που δεν είχε υπουργική εμπειρία και από βουλευτής έγινε πρόεδρος κόμματος και μετέπειτα πρωθυπουργός, ήταν πέρα για πέρα λανθασμένη.
Άμεσος στόχος της κυβέρνησης του ΠΑ.ΣΟ.Κ., όπως άλλωστε έχει εξαγγείλει ο πρόεδρος μας, είναι να κρατήσουμε ζωντανή την ελληνική οικονομία, ψηφίζοντας 5 νομοσχέδια τις πρώτες 100 ημέρες θέτοντας έτσι σε εφαρμογή το σχέδιό μας για την επανεκκίνηση της.
Σε επίπεδο νομού Χανίων οφείλουμε, μεταξύ άλλων, να δώσουμε προτεραιότητα, προβαίνοντας σε αντίστοιχες ενέργειες για σωστή λειτουργία του Γενικού Νομαρχιακού Νοσοκομείου μας, το οποίο, δυστυχώς, υπολειτουργεί. Στο εγγύς μέλλον βέβαια θα τεθεί σε λειτουργία ένα καινοτόμο Εθνικό Σύστημα Υγείας με πολλές πιθανότητες να είναι καλύτερο από άλλα που διαθέτουν κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Όσον αφορά τώρα τη δική μου περίπτωση, είτε εκλεγώ, είτε δεν εκλεγώ βουλευτής θα είμαι παντού παρών για να προσφέρω όπως και όσο μπορώ καλύτερα τις υπηρεσίες μου προς όφελος του δημοσίου συμφέροντος.
Οι ευρωεκλογές του Ιουνίου αποτέλεσαν μια ειρηνική επανάσταση με αυτό το μεγάλο ποσοστό της αποχής, καθαρή προειδοποίηση για όλα τα κόμματα, κυρίως όμως για το ΠΑΣΟΚ που απέβλεπε στην εξουσία. Το μήνυμα λήφθηκε υπόψη και σήμερα με ολοκληρωμένα προγράμματα σε όλους τους τομείς αισιοδοξούμε ότι όλα θα πάνε καλά. Νοικοκύρεμα θέλει η χώρα, δεν είναι δυνατόν για παράδειγμα να συνεχιστεί π.χ., η παράνομη κίνηση των κρατικών οχημάτων τα οποία κυκλοφορούν πάνω από 50 χρόνια χωρίς… ουσιαστικό έλεγχο. Κι ενώ το ΠΑΣΟΚ κάθε μέρα συσπειρώνετε όλο και περισσότερο με παλιούς αγωνιστές, αλλά και με δυσαρεστημένους ακόμα ψηφοφόρους άλλων κομμάτων, η απερχόμενη κυβέρνηση ελπίζει σε καλύτερο εκλογικό αποτέλεσμα από το 32,29% που έλαβε στις ευρωεκλογές.
Η αυτοδυναμία είναι ο στόχος μας και μάλιστα όπως διαφαίνεται θα είναι ισχυρή. Αυτό λένε και τα μηνύματα που δεχόμαστε από χιλιάδες δυσαρεστημένους συνανθρώπους μας που έχουν υποστεί οικονομικές συμφορές με τις χαμηλές έως απαράδεκτες τιμές πώλησης των αγροτικών και κτηνοτροφικών προϊόντων τους, τις μικρές συντάξεις και τις διάφορες αδικίες του πολιτικού συστήματος όπως για παράδειγμα είναι αυτή που εξακολουθεί να διαιωνίζεται με το Ταμείο Εμπόρων έναντι των συνταξιούχων του ΤΕΒΕ .
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη