3 Σεπ 2009

ΒΡΗΚΑΝ ΤΗ ΛΥΣΗ: Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ !!!


Thursday, September 3, 2009
ΑΠΟ : "EFENPRESS.BLOGSPOT.COM"

-Το σκέφτηκαν πολύ, το ζύγισαν, το μέτρησαν, το γύρισαν από εδώ, το γύρισαν από εκεί και τελικά απεφάνθησαν: ΕΚΛΟΓΕΣ !
-Το ζητούμενο δεν ήταν το συμφέρον της Ελλάδος, αλλά- όπως πάντα - το κομματικό.
-Κάνουμε εκλογές, για να μήν εκλεγούμε.Γατί θα έπρεπε να αντιμετωπίσουμε το ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ, το ΚΥΠΡΙΑΚΟ, το "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ", την ΤΟΥΡΚΙΑ στο Αιγαίο, στη ΘΡΑΚΗ κ.ά
-Κάνουμε εκλογές για να φορτωθεί το ΠΑΣΟΚ - που θα εκλεγεί- όλα αυτά τα προβλήματα και εμείς μετά, στις επόμενες εκλογές, θα κατηγορήσουμε το ΠΑΣΟΚ ότι δεν κυβέρνησε σωστά και θα εμφανισθούμε σαν Εθνοσωτήρες που με την επανεκλογή μας θα ...σώσουμε τη χώρα από το ΠΑΣΟΚ !
-Για κυβέρνηση Εθνικής ενότητος, ούτε κουβέντα ! Τι μας νοιάζει εμάς για τα προβλήματα της χώρας, τι μας νοιάζει για το κορόϊδο τον Ελληνικό Λαό; Το μόνο που μας νοιάζει είναι η επανεκλογή μας και η συνέχιση του ...έργου μας !
-΄Ετσι εφαρμόζουμε το " ΣΤΡΙΒΕΙΝ ΔΙΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ" !!!

--Εδώ όμως σας χρειάζεται ένα " καρά σιχτήρ μπερντάχι" -που λένε και οι Γάλλοι, που ξέρουν ...Τούρκικα ( ! )

--Και αυτό το μπερντάχι είναι να ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αυτός ο γίγαντας που κοιμάται, ο Ελληνικός Λαός και να εκλέξει αυτόν που σας καίει.Αυτόν που σας έβγαλε τα άπλυτα στη φόρα.Αυτόν που εκροσώπησε -ΜΟΝΟΣ- τα συμφέροντα της Ελλάδος στο Ευρωκοινοβούλιο.Αυτόν που δεν έχει την "ευλογία" του Εφραίμ.Αυτόν που θα σπάσει το κατεστημένο της εναλλαγής στην εξουσία των δύο κομμάτων που έχουν κοινό "αφεντικό" τις ΗΠΑ.
--Αυτόν που διαθέτει ευστροφία, καθαρότητα νου, εντιμότητα, κύρος, θέληση και αγάπη για την Πατρίδα, Τον ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.
--Μόνο έτσι θα μπουν στη...θέση τους οι σφετεριστές της ψήφου του Ελληνικού Λαού.

ΚΑΠ/ EFENPRESS
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη