22 Σεπ 2009

Γιώργος Αρβανιτίδης


Επιχειρείν, ανεργία και τουρισμός προτεραιότητες για το ΠΑΣΟΚ

«Οι δαιδαλώδεις γραφειοκρατικές διαδικασίες και το περίπλοκο φορολογικό σύστημα μετατρέπουν το επιχειρείν σε πραγματικό άθλο και κάνουν τον γόρδιο δεσμό που έλυσε ο Μέγας Αλέξανδρος να φαίνεται παιχνιδάκι», τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Γιώργος Αρβανιτίδης κατά τη συνάντηση που είχε με... τη διοίκηση του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

Ο κ. Αρβανιτίδης άκουσε με προσοχή τους προβληματισμούς των βιοτεχνών για την κατάσταση στην αγορά και παρατήρησε: «Το ΠΑΣΟΚ έχει τριετές σχέδιο εξόδου από την κρίση που θα παρουσιάσει στην ΕΕ μαζί με τριετή προϋπολογισμό για να κερδίσει τη χαμένη αξιοπιστία της χώρας μας». Παράλληλα, πρόσθεσε πως ο Γιώργος Παπανδρέου, έχει επανειλημμένως τονίσει ότι απλοποιεί τις διαδικασίες ίδρυσης επιχείρησης στα όρια του 24ωρου.

Τα μέλη της διοίκησης του επιμελητηρίου, τον ευχαρίστησαν και για την πρωτοβουλία που πήρε ως δήμαρχος Εχεδώρου, να ενεργοποιήσει στη διαδικτυακή πύλη του δήμου υπηρεσία, όπου οι 4.000 επιχειρήσεις της Βιομηχανικής Περιοχής Σίνδου αναρτούν τις θέσεις εργασίας που ζητούν και οι ενδιαφερόμενοι στέλνουν ηλεκτρονικά τα βιογραφικά τους.

«Η χώρα μοιάζει με καράβι που μπάζει και πρέπει να κάνει επισκευές εν πλω, δεν υπάρχει χρόνος να γυρίσει πίσω στη στεριά», τόνισε ο Γιώργος Αρβανιτίδης κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Σταυρό Θεσσαλονίκης και πρόσθεσε ότι: «ο τουρισμός, η βαριά βιομηχανία της χώρας, απαξιώθηκε. Τη στιγμή που η Ελλάδα θα μπορούσε να έχει 12 μήνες τουρισμό καταντήσαμε να έχουμε μαζικό τουρισμό δύο μήνες το χρόνο».

Στη Νέα Μάδυτο αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα αξιοποίησης της φυσικής ομορφιάς της περιοχής και ανάπτυξης του οικοτουρισμού: «Ποδηλατικές διαδρομές, πεζοπορία, γνωριμία με τη φύση, η ίδρυση ενός αγροτικού μουσείου είναι ορισμένες μόνο από τις εναλλακτικές επιλογές που έχει η Νέα Μάδυτος για να ενισχύσει το εισόδημα του άλλοτε χωριού των οικοδόμων που έχει εγκαταλειφθεί παντελώς από την κρατική στήριξη».

Πρόγραμμα Γ. Αρβανιτίδη Τρίτης 22 Σεπτεμβρίου 2009

Την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου ο Γιώργος Αρβανιτίδης στις 20.00 εγκαινιάζει το εκλογικό του κέντρο στην κεντρική πλατεία του Λαγκαδά, ενώ θα ακολουθήσει εκδήλωση νεολαίας στις 22.00 στο Belle Epoque. Νωρίτερα το πρωί θα επισκεφθεί τη λαϊκή αγορά του Βαθύλακου (10:00) και το παζάρι του Λαγκαδά (10:30). Το απόγευμα θα επισκεφθεί το Αγγελοχώρι (16:30), την Κερασιά (18:00) και τη Μηχανιώνα (19:00).
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη