28 Σεπ 2009

Ο Σταύρος Καλαφάτης στον Ο.Σ.Ε.

Ο Υπουργός Μακεδονίας Θράκης και υποψήφιος βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης κ. Σταύρος Καλαφάτης επισκέφτηκε σήμερα τον επιβατικό σταθμό του ΟΣΕ. Όπου συναντήθηκε με τον Διευθυντή Μακεδονίας - Θράκης του Οργανισμού κ. Ζαχαρία Λάτσιο καθώς και με εργαζομένους.

Ο κ. Καλαφάτης αναφέρθηκε στην μεταρρύθμιση που υλοποίησε η κυβέρνηση της ΝΔ στο τομέα των μεταφορών.

Αμέσως μετά μετέβη στο Εργοστάσιο Οχημάτων του ΟΣΕ στη Μενεμένη όπου μίλησε στους εργαζόμενους. «Βρίσκεται σε εξέλιξη μία τεράστια...
προσπάθεια για τη βελτίωση των μεταφορών. Προαστιακός, ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΕΡΓΟΣΕ βρίσκονται σε στάδιο ανάπτυξης. Έχουν γίνει πολλά και σημαντικά βήματα και ήδη δρομολογείται η υλοποίηση της Σιδηροδρομικής Εγνατίας. Ο προαστιακός «πάει» Έδεσσα και Κιλκίς και υπάρχει σχεδιασμός για Επανομή και Χαλκιδική. Η κυβέρνηση της ΝΔ, έχει τα αυτιά και τα μάτια της στραμμένα στο Σιδηρόδρομο», είπε χαρακτηριστικά.


Αμέσως μετά, ο κ. Καλαφάτης επισκέφτηκε το Ηλεκτροαμαξοστάσιο του ΟΣΕ.


Ακολούθησε επίσκεψή του στο Δημοτολόγιο Θεσσαλονίκης και τη Διεύθυνση Πολεοδομίας της νομαρχίας Θεσσαλονίκης, όπου συναντήθηκε με τον αρμόδιο αντινομάρχη κ. Ιωάννη Αγγούρα και με υπαλλήλους.


Στη συνέχεια, ο κ. Καλαφάτης επισκέφτηκε το νοσοκομείο «Άγιος Παύλος», όπου συναντήθηκε με τον διοικητή του κ. Θεόδωρο Γκοράνη και με εργαζόμενους. Σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στις κυβερνητικές δράσεις για τη αναβάθμιση του κλάδου της δημόσιας υγείας και για άλλη μία φορά εξήρε την προσφορά των γιατρών και των νοσηλευτών σε ότι αφορά την αντιμετώπιση της νέας γρίπης. Έπειτα, επισκέφτηκε τη ΔΟΥ Καλαμαριάς.


Στις 18:30 ο κ. Καλαφάτης θα είναι ομιλητής σε εκδήλωση που διοργανώνει στα γραφεία της η Κυπριακή Εστία Θεσσαλονίκης.


Στις 19:30, θα πραγματοποιήσει ομιλία προς τους εκπροσώπους των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, στην Αποθήκη Α’ του ΟΛΘ, με θέμα: «Μεγάλες και μικρές νίκης κατά της οικονομικής κρίσης – Στο πλευρό της Μικρής και Μεσαίας Επιχείρησης».
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη