28 Σεπ 2009

Π. Κοκκόρης: Κορυφαίας σημασίας η ασφάλεια των πολιτών


Συναντήσεις με αντιπροσωπείες συνδικαλιστικών οργανώσεων υπαλλήλων του δημοσίου τομέα και αστυνομικών είχε ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Α΄Περιφέρεια Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Κοκκόρης. Με την ευκαιρία αναφέρθηκε στη μεγάλη σημασία του έργου των υπαλλήλων για την καλύτερη λειτουργία του κρατικού μηχανισμού σε όλους τους τομείς, τονίζοντας ότι είναι καθοριστικής σημασίας για την χώρα η...
απόδοση των υπαλλήλων και η τόνωση της εργασιακής συνείδησης σε όλα τα επίπεδα, ώστε να επιτευχθούν ανταγωνιστικά αποτελέσματα.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε ο κ. Κοκκόρης σε θέματα ασφαλείας των πολιτών και στην ανάγκη πάταξης της εγκληματικότητας, σημειώνοντας ότι με την καλύτερη οργάνωση των υπηρεσιών και την ουσιαστική στήριξη των οργάνων της τάξης, υπηρεσιακή, ηθική και μισθολογική, θα γίνει δυνατή και η τόνωση της ασφάλειας των πολιτών σε συνθήκες μιας δίκαιης κοινωνίας και μιας ευνομούμενης πολιτείας.«Πρέπει να υπάρχει αλληλοσεβασμός και σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης μεταξύ πολιτών και αστυνομικών, ενώ το κράτος έχει καθήκον να παρέχει καλύτερες ευκαιρίες συνεχούς εκπαίδευσης σε στελέχη και υπαλλήλους, καθώς και τα αναγκαία μέσα για να κάνουν την δουλειά τους στις δύσκολες σημερινές συνθήκες», υπογράμμισε ο κ. Κοκκόρης.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη