5 Σεπ 2009

Η ΣΕΡΒΙΑ ΔΕΝ ΑΣΤΕΙΕΥΕΤΑΙ !

Saturday, September 5, 2009
Συλλήψεις για την επίθεση στην ελληνική πρεσβεία στο Βελιγράδι.
Η σερβική αστυνομία συνέλαβε τέσσερις νεαρούς άνδρες και μια 19χρονη ως υπόπτους για την επίθεση με μολότοφ κατά του κτιρίου, όπου στεγάζεται η ελληνική πρεσβεία στο Βελιγράδι, στις 25 Αυγούστου, ανακοίνωσε το Σερβικό υπουργείο Εσωτερικών.
Σύμφωνα με το σερβικό πρακτορείο ειδήσεων «Τανγιούγκ», στην... ανακοίνωση αναφέρεται

ότι οι συλληφθέντες, Νίκολα Μίτροβιτς (29 ετών), Ράτιμπορ Τρίβουνατς (28), Ταντέγια Κουρέπα (24), Ίβαν Βούλοβιτς (24) και η 19χρονη Σάνια Τζόκιτς ανήκουν σε ομάδα που αποκαλείται «Αναρχοσυνδικαλιστική Πρωτοβουλία». Οι πέντε νεαροί είναι ύποπτοι για διεθνή τρομοκρατία μαζί με ένα ακόμη άτομο που διαφεύγει της σύλληψης, σύμφωνα με την ανακοίνωση.
Στο ίδιο κείμενο αναφέρεται επίσης ότι οι ύποπτοι στις 25 Αυγούστου έγραψαν στον τοίχο του κτιρίου της ελληνικής πρεσβείας στο Βελιγράδι συνθήματα και μετά πέταξαν δύο κοκτέιλ μολότοφ.
Οι τέσσερις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα του Βελιγραδίου, απαγγέλθηκαν κατηγορίες και προφυλακίστηκαν σύμφωνα με την ανακοίνωση του Σερβικού υπουργείου Εσωτερικών. Ο Νίκολα Μίτροβιτς αναμένεται να οδηγηθεί στο εισαγγελέα του Βελιγραδίου.

ΠΗΓΗ: The acrobats
Posted by EFENPRESS at 11:31 AM
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη