14 Σεπ 2009

«Ο ελληνικός λαός θα ψηφίσει τον Καραμανλή»


Ο ελληνικός λαός θα δώσει αυτοδυναμία στη ΝΔ, γιατί συνειδητοποιεί ότι έχει μια επιλογή να κάνει: να επιλέξει ποιος είναι ο καταλληλότερος για να βγάλει τη χώρα από την κρίση, ο Καραμανλής ή ο Παπανδρέου. Αυτό τονίζει η Ντόρα Μπακογιάννη στην νέα ενότητα ερωτήσεων «Live με τη Ντόρα». «Μπορούμε να γυρίσουμε το παιχνίδι», ανέφερε η Υπουργός Εξωτερικών, καλώντας τον κόσμο της παράταξης, που μπορεί να νιώθει απογοητευμένος, να εμπιστευτεί ξανά την κυβέρνηση της ΝΔ για να μπορέσει να ολοκληρώσει το έργο της.

Στην πρώτη προεκλογική επαφή της με τους διαδικτυακούς φίλους της, η Υπουργός Εξωτερικών και υποψήφια στην Α΄ Περιφέρεια Αθήνας είπε:

•Για την αυτοδυναμία ότι ο ελληνικός λαός θα τη δώσει στη ΝΔ που έχει καταθέσει την πρότασή της στον ελληνικό λαό σε αντίθεση με το ΠΑΣΟΚ που λέει μόνο ευχολόγια.
•Για την οικονομική κρίση και την ανεργία των νέων ότι δεν θα επιτρέψουμε ποτέ να νιώθουν οι νέοι ότι το αύριο είναι μαύρο. Η κυβέρνηση της ΝΔ ακολούθησε μια πολιτική που έδωσε προοπτική σε έναν αριθμό νέων και μείωσε την ανεργία στο 9%, (λέγοντας χαρακτηριστικά ότι το ποσοστό βρίσκεται «εννέα μονάδες παραπάνω απ΄ ότι πρέπει»). «Η ΝΔ έχει στόχο και όραμα ώστε οι νέοι να βλέπουν ένα καλύτερο αύριο μπροστά τους», συμπλήρωσε.
•Για την πάταξη της φοροδιαφυγής ότι οι έλληνες πολίτες πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι η φοροδιαφυγή είναι η μεγαλύτερη κοινωνική αδικία. «Δεν μπορεί ο μισθωτός και ο συνταξιούχος να σηκώνει όλο το βάρος των φόρων», ανέφερε και προσέθεσε ότι η Κυβέρνηση έπρεπε να είχε πάρει αυτά τα μέτρα από το 2004, αλλά δεν το έπραξε, πιστεύοντας στη λογική της ήπιας προσαρμογής. Γι΄αυτό πρέπει από εδώ και πέρα να ενταθεί η προσπάθεια.
•Για τις συμπεριφορές που πλήγωσαν τη βάση της ΝΔ ότι το κόμμα καλεί αυτούς τους ψηφοφόρους να γυρίσουν πίσω. «Τους καλούμε, έχοντας μάθει από τα λάθη μας, να μας ξαναστηρίξουν, γιατί έχουμε υποχρέωση να ολοκληρώσουμε μια πολιτική που βρίσκεται στη δυσκολότερη φάση της.»
•Για το Σκοπιανό ότι η κυβέρνηση της ΝΔ ξανάφερε το θέμα του ονόματος στο κέντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος και ότι σήμερα δεν υπάρχει κανείς στο εξωτερικό που να μην ξέρει ότι για να μπουν τα Σκόπια στην Ευρώπη και στο ΝΑΤΟ πρέπει να επιλυθεί το θέμα και να υπάρξει μια κοινά αποδεκτή λύση.
•Για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων ότι «είναι προσωπική επιλογή του καθενός πως θα ζήσει» και ότι η ίδια, ως βαθιά φιλελεύθερος άνθρωπος, σέβεται απόλυτα τις επιλογές των άλλων.
•Για το διαδικτυακό ντιμπέιτ ότι θα συμμετείχε ευχαρίστως σε οποιαδήποτε ανάλογη πρωτοβουλία, δεδομένου ότι είναι η πρώτη ελληνίδα πολιτικός πρώτης γραμμής που έχει δώσει διαδικτυακή συνέντευξη. Η Ντόρα Μπακογιάννη θα προσπαθήσει να είναι πιστή στο διαδικτυακό ραντεβού της, ανάλογα και με τις αυξημένες απαιτήσεις του προεκλογικού αγώνα, και θα απαντήσει σε όσο το δυνατόν περισσότερες δικές σας ερωτήσεις, που μπορείτε να τις υποβάλλετε μέσα από την εφαρμογή του dorabak.gr.

http://www.dorawebu.gr/2009/09/ellhnikoskosmos/

ΣΧΟΛΙΟ:
Τέτοια δουλειά στο διαδίκτυο δεν έχει κάνει κανένας Έλληνας πολιτικός.
Άσχετα αν διαφωνώ οριζόντια και κάθετα με την Κυρία, στην επικοινωνία δεν παίζεται...

Πάντως, για να μπω και στην ουσία των λόγων, αναρωτιέμαι γιατί αφού στηρίζει η Ντόρα τον Καραμανλή, σε νομό της Μακεδονίας βγήκαν στελέχη του γνωστού ''στρατηγού της''της ...ανάποδα;
Στις μεταξύ τους κουβέντες δε, έφταναν στο όριο της...διαγραφής!
Αφού το ξεκαθάρισε ο Καραμανλής: ΚΑΙ ΜΕ ΗΤΤΑ ΔΕΝ ΦΕΥΓΩ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη