15 Σεπ 2009

Που ήταν ο Δ.Γαλαμάτης όταν έμαθε την υποψηφιότητά του;


Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τον Δημήτρη Γαλαμάτη στο ξενοδοχείο Porto Palace όπου 500 και πλέον φίλοι του συγκεντρώθηκαν για να του εκφράσουν την συμπαράταξή τους για την επανεκλογή του. Το γεγονός συνέπεσε με την
ανακοίνωση των ψηφοδελτίων από τη Νέα Δημοκρατία και την υποψηφιότητα του Δημήτρη Γαλαμάτη στη Β’ Περιφέρεια Θεσσαλονίκης. Επόμενο ήταν το κλίμα να είναι ιδιαίτερα θερμό, ενώ ο Δημήτρης απευθύνθηκε στους φίλους του σε προσωπικό τόνο.

«Η παρουσία σας εδώ μου δίνει δύναμη στην προσπάθειά μου, στην προσπάθεια του Καραμανλή για μια μεγάλη νίκη στις 4 Οκτωβρίου. Σε κρίσιμες και δύσκολες στιγμές όπως αυτές, δεν έχουμε άλλη επιλογή παρά μόνο να μιλήσουμε ξεκάθαρα. Οι νέοι άνθρωποι, το μέλλον του τόπου και της παράταξής μας, απορρίπτουν την παρακμιακή εικόνα της αναξιόπιστης πολιτικής πρακτικής των συναλλαγών και της ανομίας. Ξεκάθαρα πράγματα!» είπε καταχειροκροτούμενος.

«Είμαι στην πολιτική γιατί θέλω ν’ αλλάξω πράγματα στον τόπο μου. Γιατί για μένα πολιτική σημαίνει βοηθώ τον πολίτη να πετύχει στη ζωή του, να μην έχει ανάγκη καμία κυβέρνηση, κανένα κόμμα. Αυτό το απέδειξα με τον τρόπο με τον οποίο πολιτεύτηκα μέχρι τώρα» συνέχισε. «Μπήκα στην πολιτική και δούλεψα πολύ σκληρά για να έρθουν οι πολίτες κοντά. Δεν είχα ποτέ αβανταδόρους. Δεν με έσπρωξε ποτέ κανένα σύστημα και κανένας μηχανισμός. Και είμαι περήφανος γι’ αυτό. Συστήματα και μηχανισμούς έχουν ανάγκη οι ετερόφωτοι! Δεν τους ζηλεύω, δεν θέλω να τους μοιάσω! Για μένα η δύναμή μου είστε σεις!» συμπλήρωσε.

Τέλος, ο Δ. Γαλαμάτης προέτρεψε τους παρισταμένους να δώσουν τον αγώνα για μια καλύτερη Ελλάδα. «Όλοι εμείς που ανδρωθήκαμε πολιτικά μέσα σ’ αυτήν τη μεγάλη παράταξη και εμπνευστήκαμε από το όραμα και τις αξίες του ιδρυτή της Κωνσταντίνου Καραμανλή, θα δώσουμε τη μάχη της νίκης με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Όλοι μαζί! Έχουμε ευθύνη και υποχρέωση να μπούμε στη μάχη και να δώσουμε τον αγώνα μαζί με τον Καραμανλή για μια καλύτερη Ελλάδα».

Χθες ο Δ. Γαλαμάτης επισκέφθηκε το δήμο Επανωμής και σήμερα το δήμο Νέας Χαλκηδόνας, ενώ στις 5 το απόγευμα θα επισκεφθεί το δήμο Λαχανά και στις 7 το δήμο Βερτίσκου. Αύριο Τετάρτη 16/9 θα επισκεφθεί το δήμο Πυλαίας.
Την Τετάρτη 16/9, ώρα 17.00, ο Δημήτρης Γαλαμάτης θα συμμετάσχει σε πολιτική συζήτηση στη ΝΕΤ.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη