25 Σεπ 2009

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία υποψήφιου βουλευτή του νομού Φλώρινας

Κόβει χρήματα απο τις δαπάνες του προεκλογικού του αγώνα και τα δίνει σε σύλλογο της Φλώρινας με ευρεία κοινωνική δράση.

Αγαπητοί φίλοι,

Έρχομαι κοντά σας μέσα από μία επιστολή με την βεβαιότητα ότι απευθύνομαι σε ανθρώπους οι οποίοι αν και ζουν και δραστηριοποιούνται μακριά από την γενέτειρα τους έχουν στο κύτταρο τους την σπουδή και την ευθύνη για το μέλλον της ακριτικής γης των

προγόνων τους.
Η προκήρυξη αυτών των εκλογών από τον πρωθυπουργό και αρχηγό της μεγάλης μας παράταξης, τον Κώστα Καραμανλή μας έβαλε όλους αντιμέτωπους με την πρόκληση των δύσκολων αλλά και ταυτόχρονα αναγκαίων δρόμων που μας οδηγούν στο αύριο που μας αξίζει. Με όπλα την γνώση, την συνέπεια και την αλήθεια. Στο κάλεσμα αυτό είμαι βέβαιος ότι οι Νεοδημοκράτες και οι Νεοδημοκράτισσες αλλά και όλοι οι σκεπτόμενοι πολίτες, εσείς κι εγώ θα δώσουμε ένα ηχηρό παρόν, ακολουθώντας την πολιτική που θα μας απεγκλωβίσει από τα αδιέξοδα που δημιούργησε η δριμύτερη παγκόσμια οικονομική κρίση της νεότερης ιστορίας.
Στην λογική των χρήσιμων αλλά όχι ευχάριστων αποφάσεων η επιστολή αυτή θα είναι ο μόνος τρόπος επικοινωνίας που θα έχω μαζί σας για αυτή την προεκλογική εκστρατεία. Όλα τα έξοδα που θα κάλυπταν την συγκέντρωση των ετεροδημοτών αλλά και άλλες δαπάνες θα χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία ενός Ταμείου Στήριξης των φιλοξενούμενων στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Αρρένων του Νομού Φλώρινας που πετυχαίνουν στο Πανεπιστήμιο, η οποία θα καλύπτει τις πρώτες και άμεσες ανάγκες τους, με το σκεπτικό ότι η κοινωνική αλληλεγγύη στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε οφείλει να είναι ενταγμένη στη λογική της καθημερινότητας όλων μας.
Στο Λογαριασμό με αριθμό 9800566318-0 που δημιούργησα για αυτόν το σκοπό και διατηρείται στη Γενική Τράπεζα, θα καταθέσω ξεκινώντας την προσπάθεια αυτή το ποσό των 3.000€ καλώντας εσάς αλλά και όλους όσους επιθυμούν να συνεισφέρουν στο μέτρο των δυνατοτήτων του ο καθένας ώστε όλοι μαζί να δηλώσουμε ότι η επένδυση στο μέλλον των νέων ανθρώπων αποτελεί τον ασφαλέστερο δρόμο για το αύριο.

Τα χρήματα θα διαχειρίζεται αποκλειστικά το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου Παιδικής Μέριμνας Αρρένων Φλώρινας, για το συγκεκριμένο σκοπό.

Η ψήφος σας σ’ αυτές τις εκλογές στη Νέα Δημοκρατία είναι κρίσιμη για το μέλλον του τόπου και είναι απόφαση ευθύνης, η ψήφος σας στο πρόσωπό μου, αν αυτό επιλέξετε, είναι μία ψήφος εμπιστοσύνης στην παρουσία μου στο χρονικό διάστημα που σας αντιπροσώπευσα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, η συμμετοχή σας όμως στο εγχείρημα που σας προτείνω είναι τελικά το πρόσωπο της πολιτική που θέλουμε να διαμορφώσουμε..

Με κριτήριο επιλογής το συμφέρον του τόπου και της χώρας, όλοι μαζί, παρόντες σε έναν νικηφόρο αγώνα.


Στάθης Κωνσταντινίδης
Υποψήφιος Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Νομού Φλώρινας

ΠΗΓΗ: ΒΗΜΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη