Τουρκικά μαχητικά παρενόχλησαν πτήση της Ολυμπιακής (!!!)

1 Σεπ 2009


Επικίνδυνα κλιμακώνει τις προκλήσεις της η Άγκυρα στον ελληνικό εναέριο χώρο. Σχηματισμός 8 τουρκικών μαχητικών έφτασε τη Δευτέρα στο σημείο να παρενοχλήσει αεροσκάφος της Ολυμπιακής Αεροπορίας, που εκτελούσε το δρομολόγιο Ρόδος-Μυτιλήνη, θέτοντας σε κίνδυνο τους 49 επιβάτες.

Τα τουρκικά μαχητικά, που έκαναν πολύ επικίνδυνους ελιγμούς, πλησίασαν το πολιτικό

αεροσκάφος σε απόσταση μόλις 100 μέτρων, ενώ αυτό πετούσε πάνω από τη Σάμο.

Το συμβάν, σε συνδυασμό με την τουρκική υπέρπτηση στους Φούρνους που ακολούθησε και είχε στοιχεία εικονικού βομβαρδισμού, αξιολογήθηκε ως ιδιαίτερα σοβαρό από την Αθήνα.

Ο Έλληνας πρέσβης στην Άγκυρα προέβη άμεσα σε διάβημα διαμαρτυρίας στο τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών, ενώ η Ντόρα Μπακογιάννη επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Τούρκο ομόλογό της, στον οποίο μετέφερε την ενόχληση της Αθήνας και τη βαθιά ανησυχία της, επισημαίνοντας πως τέτοια περιστατικά μπορεί να προκαλέσουν δυστυχήματα

antinews.gr

Share

2 σχόλια:

 1. "Ο Έλληνας πρέσβης στην Άγκυρα προέβη άμεσα σε διάβημα διαμαρτυρίας στο τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών, ενώ η Ντόρα Μπακογιάννη επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Τούρκο ομόλογό της, στον οποίο μετέφερε την ενόχληση της Αθήνας και τη βαθιά ανησυχία της, επισημαίνοντας πως τέτοια περιστατικά μπορεί να προκαλέσουν δυστυχήματα"

  Α καλά, μας δουλεύουν ψιλό γαζί μου φαίνεται!!! Τι διάβημα του πρέσβη και ενόχληση;;; Πάνε καλά;;; Καταγγείλετε τους σε ότι οργανισμό υπάρχει και δεν υπάρχει υπάρχει κάντε επιτέλους θόρυβο κάποια στιγμή, τρίξτε τους τα δόντια!

  Η Μπακογιάννη είναι ανεκδιήγητη... άκου εκεί ενόχληση!!! Εξοργισμένη θα έπρεπε να ήταν το ελάχιστο!

  Την επόμενη φορά κοπέλα μου μόλις κάνεις κανένα ταξιδάκι να πάρουμε τηλ τους Τούρκους να έρθουν να σε συνοδεύσουν με τα F16 τους!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. @ παν

  δεν έχεις καταλάβει την εξωτερική πολιτική μας μάλλον ε?

  θα στην περιγράψω με μία μόνο λέξη:

  Φέεεεεεεεετα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε το θέμα, τώρα, στο Taxalia.blogspot.com

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη