15 Σεπ 2009

Γιατί είναι ο Αλογοσκούφης στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.;


Τον Οκτώβριο του 2007, ο γνωστός εκδότης του "ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ" θέμος Αναστασιάδης, συνελήφθη στα Γαλλοελβετικά σύνορα, όπου και του κατέσχεσαν το ποσό των 1.100.000 ευρώ, που κουβαλούσε σε δεσμίδες στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου του.
Η έρευνα στο αυτοκίνητο έγινε μετά από καταγγελία που μεταβίβασε το πρώην ΣΔΟΕ στις γαλλικές και τις ελβετικές αρχές.
Με ανακοίνωσή του, ο Θέμος Αναστασιάδης επιβεβαιώνει ότι είναι το πρόσωπο στο οποίο αναφέρεται το δημοσίευμα.
Εντύπωση, πάντως, προκαλεί η αναφορά του δημοσιογράφου στον
προϊστάμενο της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων, Σπύρο Κλαδα.
Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο κ. Αναστασιάδης: "Θέλω να πιστεύω ότι ο κ. Κλαδάς δεν αναμιγνύεται και σε άλλες απόπειρες συναλλαγής με ΜΜΕ και εκδοτικά συγκροτήματα, όπως αυτή που κατηγορείται ότι πήγε να κάνει μέσω του βουλευτή κ. Κουκοδήμου".
Πηγές : SKAI.GR, MADATA.GR, PARON.GR

η συνέχεια
Ο Σπύρος Κλαδάς, προσωπικός φίλος του Καραμανλή, παύθηκε από τη θέση του.

To Υπουργείο Οικονομικών, (Υπουργός τότε ο Γιώργος Αλογοσκούφης), με ειδική γνωμοδότησή του, "απάλλαξε" τον Θέμο Αναστασιάδη, από όλες τις κατηγορίες. Έτσι, ο γνωστός και συμπαθής εκδότης, δεν είχε καμία απολύτως συνέπεια, ούτε για τα χρήματα που κουβαλούσε στο πορτ-μπαγκάζ, ούτε για τα γνωστά 5,5 εκ.ευρώ. Απολύτως καμία.

Ο Γιώργος Αλογοσκούφης, Υπουργός Οικονομικών κατά τη διάρκεια των ανταλλαγών του Βατοπεδίου, ο άνθρωπος που διέσωσε τον συνεκδότη του Γιώργου Μπόμπολα, είναι σήμερα στα ψηφοδέλτια της Ν.Δ. Διεσώθη κι αυτός.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη