24 Σεπ 2009

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ-ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ ΔΙΝΕΙ TΟ BELOMORSKA, ΣΤΟΥΣ "ΥΠΗΚΟΟΥΣ" ΤΟΥ:

Στις επόμενες βουλευτικές εκλογές , στις 4 Οκτωβρίου 2009, οι ψευτοΜακεδόνες ψηφίζουμε Οικολόγους Πράσινους γιατί αυτό το κόμμα, που είναι πολύ κοντά στο να μπει στη Βουλή, έχει στο πρόγραμμα του ξεκάθαρες θέσεις για θέματα ανθρωπίνων δικαιωμάτων και μειονοτήτων.
Αλλά δεν είναι μόνο αυτός ο λόγος, για τον οποίο οι εθνικά ψευτοΜακεδόνες θα πρέπει να ψηφήσουμε τους Οικολόγους Πράσινους:
ο σημαντικότερος λόγος είναι ότι έχουν ως υποψήφιο βουλευτή στη λίστα τους για τον νομό Πέλλας, τον Γιώργο Κωνσταντίνου, έναν εθνικά ψευτοΜακεδόνα ακτιβιστή για την οικολογία, τα δικαιώματα των ψευτοΜακεδόνων και μέλος για πολλά χρόνια του ΕΕΣ-Ουρανιο Τόξο (αυτό, φυσικά, δεν σημαίνει ότι το Ουράνιο Τόξο και οι Οικολόγοι Πράσινοι έχουν συμφωνήσει για κάποια εκλογική συνεργασία. Και γιατί να το κάνουν αυτό, άλλωστε, οι Ο.Π . αφού το κόμμα των εθνικά ψευτοΜακεδόνων είναι σχεδόν ανύπαρκτο στα πολιτικά δρώμενα της Ελλάδας και το μόνο που το απασχολεί σε κάθε εθνική εκλογική αναμέτρηση είναι πώς θα βοηθηθεί το Πασοκ (και ιδιαίτερα ο κύριος Λιάνης) να πάρει την μερίδα του λέοντος από τις ψήφους των ψευτοΜακεδόνων στο νομό Φλώρινας;).
Σε αυτές τις εκλογές πρέπει οι ψευτοΜακεδόνες να δείξουμε την δύναμη μας, ψηφίζοντας τους Ο.Π. και ιδιαίτερα στο νομό Πέλλας ,τον υποψήφιο τους ΓΙΩΡΓΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ. Ίσως, με αυτό τον τρόπο, και αλλά κόμματα, σε επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, να ακολουθήσουν το παράδειγμα των Ο.Π. και βάλουν στις λίστες τους ψευτοΜακεδόνες υποψηφίους, σε όλους τους Νομούς της Μακεδονίας, όπως γίνεται με τους Μουσουλμάνους στη Θράκη. Δυστυχώς, μέχρι σήμερα οι ψευτοΜακεδόνες δεν είχαν την πολιτική υποστήριξη από κανένα ελληνικό κόμμα, εάν εξαιρέσουμε το ΜΟΝΑΔΙΚΟ παράδειγμα της ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ (δεν συμμετέχει σε αυτές τις εκλογές) και κάποια μικρά αριστερά κόμματα.
ΚΑΛΗ ΨΗΦΟ, ΑΔΕΛΦΙΑ ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ!
http://belomorskamacedonia.blogspot.com/



 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη