4 Σεπ 2009

Απάντηση Αντιδημάρχου κ.Αθανάσαρου στο taxalia


Θεσσαλονίκη 4-9- 2009

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΓΡ. ΑΝΤ/ΡΧΟΥ ΔΗΜ. ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ 93Β, 546 27
ΤΗΛ.: 2310/251900

Προς
Taxalia. Blogspot

Σε απάντηση του ερωτήματός σας περί πολιτών δύο ταχυτήτων, σας γνωρίζω τα εξής:

Θα πρέπει να γίνει κατανοητό από όλους ότι η Δημοτική Αστυνομία έχει να αναμετρηθεί καθημερινά με εκατοντάδες προβλήματα και παραβάσεις, τα οποία αντιμετωπίζει χωρίς διακρίσεις. Αυτό άλλωστε αποτέλεσε κατά καιρούς και αντικείμενο διαφόρων δημοσιευμάτων στον Τύπο. Έχουμε θέσει ως προτεραιότητα το συμφέρον της πόλης και της πλειοψηφίας των πολιτών και φροντίζουμε να ενεργούμε με αντικειμενικότητα, συνέπεια και σεβασμό στον άνθρωπο και με γνώμονα πάντα τις αρχές της ίσης μεταχείρισης και επιείκειας..

Εξαντλούμε την αυστηρότητά μας αδιακρίτως εκεί που χρειάζεται , όπως στις...
παραβάσεις που αφορούν καταλήψεις ραμπών ατόμων με αναπηρία και διαβάσεων πεζών και είμαστε επιεικείς εκεί όπου λόγοι κοινωνικοί ή ανωτέρας βίας το επιβάλλουν.

Εάν κάποια στιγμή σε κάποια θέματα υποχωρούμε, ας ξέρουν οι φίλοι μας ότι πάντα υπάρχει η ….. επόμενη μέρα.

Τα περί «πολιτικού κόστους» δεν μας αγγίζουν, όταν οι ενέργειές μας εξυπηρετούν το συμφέρον της πόλης και των πολιτών.

O Aντιδήμαρχος
Δημοτικής Αστυνομίας
Θ. Αθανάσαρος

σ.σ. taxalia: Αξιότιμε κ.Αντιδήμαρχε, σας ευχαριστώ για την απάντηση. Το άρθρο μου δεν είχε σκοπό να θίξει τη Δημοτική Αρχή, αλλά να μεταφέρει την άποψη των πολιτών, όπως την καταγράφω ως δημότης αυτής της πόλης και συνεργάτης του δημοφιλέστερου ιστολογίου της Βόρειας Ελλάδας. Οι πολίτες της Θεσσαλονίκης, θέλουν απλά να μην κάνετε πίσω ! Είμαστε μαζί σας, όταν πρόκειται για το καλό της πόλης, είμαστε μαζί σας όταν βοηθάτε να λιγοστέψουν "τα χάλια της Θεσσαλονίκης", θα σας κριτικάρουμε όμως και θα σας επισημαίνουμε λάθη, παραλείψεις και αδυναμίες, που ευτυχώς μειώνονται συνεχώς και μπράβο σας.

Συνεχίστε την καλή δουλειά, είμαστε στο πλευρό σας. Προσωπικά εσείς έχετε δώσει δείγματα γραφής, τα οποία δεν αμφισβητούμε. Θέλουμε όμως να μη χαρίζεστε σε κ-α-ν-έ-ν-α-ν.

4-9-2009, sakis/sportnews

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη