15 Σεπ 2009

Μα τι κόμμα είστε τέλος πάντων στο taxalia ?

Μην κουράζεστε αναζητώντας τι είναι κομματικά το taxalia.
1ον. το taxalia διαχειρίζεται (όχι απλώς γράφεται, αλλά διαχειρίζεται) από δέκα (-10-) ανθρώπους διαφορετικών πεποιθήσεων.
2ον. Οι δύο αρχικοί ιδρυτές του, είναι απολύτως ακομμάτιστοι. Δεν δίνουμε δεκάρα τσακιστή και δεν συμμετέχουμε στα κομματικά παιχνίδια. Έχουμε συμφωνήσει να αναρτούμε όλες τις απόψεις. Δεν έχουμε κανένα άγχος, να υπερασπιστούμε ή να "κάψουμε" κάποιον πολιτικό ή κόμμα. Ετσι κι αλλιώς οι πολιτικοί έχουν ελάχιστο μερίδιο εξουσίας στη χώρα. Κουμάντο κάνουν τα media και οι "διαπλεκόμενοι". Οπότε μην κουράζεστε ασκοπα, τη μία χαρακτηρίζοντας το blog φιλοΝΔ, την άλλη φιλοΠΑΣΟΚ, την άλλη Παπαθεμελικό, την άλλη ΛΑΟΣ και πάει λέγοντας.
Πρέπει να συνηθίσετε στην ιδέα, ότι υπάρχουν και χώροι, όπου μπορείτε να λέτε την άποψή σας ελεύθερα χωρίς να σας λογοκρίνουν και χωρίς να κρύβεται από πίσω κάποιο "κομματόσκυλο".
Εσείς διαμορφώνετε την "ιδεολογική πλατφόρμα" του taxalia. Εμείς είμαστε απλοί παρατηρητές.
Bloggers γίναμε για να υπερασπιστούμε αυτή την ελευθερία και θα συνεχίσουμε ακριβώς έτσι.
Οπότε, ανεβάστε τα επιχειρήματά σας με κόσμιο τρόπο, συμμετέχετε στο διάλογο που ξεκινά εδώ σε ποικίλα θέματα και μην ....αγχώνεστε για την κομματική τοποθέτηση του blog.
Δεν έχουμε κανέναν "καημό" με κανένα κόμμα και σας βεβαιώνουμε (παραφράζοντας τον Καζαντζάκη), ότι είναι μεγάλη μαγκιά να μην έχεις τίποτα, να μη φοβάσαι τίποτα, να είσαι ελεύθερος !
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη