29 Οκτ 2009

Εδώ, το βίντεο που προκάλεσε αντιδράσεις στους "πατριώτες"


Το 1939, ένας παρανοϊκός, ο Αδόλφος Χίτλερ, ξεκίνησε την εφαρμογή στην πράξη, του ονείρου του να φτιάξει την Άρεια φυλή, απαλλάσσοντάς την, από το μεγάλο (κατά το μυαλό του) πρόβλημα: τους Εβραίους, τους Αθίγγανους και άλλες "μιαρές" φυλές, που έφταιγαν για το γεγονός ότι ο ίδιος έπασχε από σεξουαλική ανεπάρκεια.

Αιματοκύλισε την ανθρωπότητα, εξόντωσε...
εκατομμύρια Εβραίους, μόνο και μόνο για τη θρησκεία τους.
Πολλοί συμμάχησαν με τον παρανοϊκό, αρκετοί αντιστάθηκαν, άλλοι κράτησαν ουδετερότητα.
Η Ελλάδα χωρίς να το σκεφτεί, είπε ΟΧΙ στον φασισμό.
Αυτή την επέτειο τιμούμε σήμερα, το "όχι" στον φασισμό, όχι στον εθνικισμό.
Η 28η Οκτωβρίου είναι μια επέτειος εξόχως αντιφασιστική. Η επέτειος, που μας κάνει να θυμόμαστε, ότι δεν μπορεί σήμερα, να επιτρέψουμε στο αβγό του φιδιού να εκκολαφθεί.
Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να εξοντώνονται λαοί για τη θρησκεία τους.

Κάποιοι δημοσιογράφοι λοιπόν έστησαν ένα portal.
Σήμερα κυκλοφόρησαν ένα βίντεο με έναν κρετίνο, να λέει ότι η 28η Οκτωβρίου είναι γιορτή των εθνικιστών και άλλες τέτοιες ασήμαντες βλακείες.
Φυσικά, κανείς από τους συμμετέχοντες στο portal, δεν συμφωνεί με όσα λέει ο κρετίνος καραγκιοζάκος.
Όμως, επειδή ο ανταγωνισμός στο διαδίκτυο είναι σκληρότατος πλέον,
επειδή όλοι θέλουν να πάρουν μερίδιο,


ο υπεύθυνος του πόρταλ, ανέβασε το βίντεο, του έβαλε σε όλη τη διάρκεια τίτλο με το όνομα του πόρταλ, έστειλε το βιντεο σε διάφορα blogs, δήθεν ως αγανακτισμένος πατριώτης, κάποιοι τσίμπησαν επειδή θεώρησαν ότι θίγονται, κάποιοι άλλοι (troktiko) συμμετέχουν για τους δικούς τους λόγους στη διαφήμιση, κι έτσι ο γελοίος δημοσιογράφος πέτυχε το στόχο του και εβαλε το τόσο προσβλητικό για το κοινό του μήνυμα:

Αν ψάχνετε για το βίντεο που προκάλεσε αντιδράσεις στους "πατριώτες"...
(δηλαδή, είναι σαν να σου λέει: καλώς τον βλάκα! βλέπω τσίμπησες και ήρθες στο site μου μαλάκα! Ήρθε για να εκνευριστείς, ε; Αυτό θέλω κι εγώ! Να εκνευριστείς, αλλά εγώ να αυξήσω την επισκεψιμότητα και να ξεπεράσω τη zougla, το in.gr, το nooz.gr και να πάρω κι εγώ κρατική διαφήμιση)

Όχι αρχιμαλάκα "δημοσιογράφε"

Το γελοίο βίντεο σου, δεν προκάλεσε αντιδράσεις σε κανέναν πατριώτη. Οι πατριώτες σε έχουν γραμμένο στα αρχίδια τους και πολύ σου είναι.
Λύπη προκάλεσε, γιατί γίνεσαι τόσο ξεφτίλας, για να διαφημίσεις το πορταλ σου.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη