28 Οκτ 2009

Κάνω και γω portal, διαφημίστε με !


Ο παμπόνηρος και απολύτως ξεφτίλας παραγωγός, βρήκε έναν ελεινό καραγκιοζάκο, να του κάνει ένα βίντεο, το οποίο θα προκαλούσε σάλο, ώστε να γίνει γνωστή η νέα προσπάθεια κονόμας, που λέγεται "κάνω κι εγώ portal" και γλείφω για κρατική διαφήμιση.

Ο νεαρός καραγκιόζης, έπαιξε το ρόλο του, τα κορόιδα τσίμπησαν, μαζί τους τσίμπησαν...
και τα τρωκτικά για να μη χάσουν κανένα κλικ, κι έτσι ο παμπόνηρος παραγωγός, διαφήμισε τζάμπα το site του.

Χιλιοδοκιμασμένη μέθοδος, που πάντα πιάνει στην Ελλάδα, όπου έχει απαγορευτεί..


να επιβάλλονται ποινές (χρηματικές κ.λ.π.) σε όσους κάνουν αυτά τα κόλπα.

Το πολύ πολύ να πεις "πλάκα κάναμε μωρέ", γνωρίζοντας ότι δεν θα βρεθείς σε ένα σιδερόφρακτο κελί για 2 χρόνια όπως θα γινόταν στη Γαλλία, για 10 όπως θα γινόταν στις ΗΠΑ και για 20 όπως θα γινόταν στην Τουρκία, όπου οι δικαστές δεν καταλαβαίνουν από τέτοιες "πλάκες".

Οι Έλληνες δικαστές, πυλώνας του βαθέως ανθελληνικού ελληνικού κράτους, ενοχλούνται μόνο όταν η "προσβολή συμβόλων" γινεται από χούλιγκανς στα γήπεδα.

Έτσι και ντυθει με "δημοκρατικό" προφίλ, απαλλάσσονται οι δράστες. Τους αισθάνονται "δικούς τους ανθρώπους" κάποιοι δικαστές.

Τζάμπα ξόδεψαν τόσα τρισεκατομμύρια οι φίλοι μας, για να δημιουργηθεί περιβάλλον ασφαλείας για όποιον βρίζει, φτύνει, προσβάλλει την Ελλάδα ; Τα κοπρόσκυλα προστατεύονται με νύχια και με δόντια στην Ελλάδα. Αρκεί να κάνουν κάτι εναντίον της. Αυτό είναι το τεστ. Στο οποίο πέρασε ο ξεφτίλας κι έτσι το πόρταλ του θα γεμίσει με κρατική διαφήμιση. Ως ανταμοιβή. Πολέμα εσύ, μαλάκα παππού στα βουνά της Αλβανίας για τη λεφτεριά (τους).....κορόιδο....."πατριώτη"
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη