28 Οκτ 2009

Πρωτοβουλίες Δημοτικών Αστυνομικών, άξιες συγχαρητηρίων


Πολλές φορές έχουμε κάνει σαφές ότι η δράση του Σωματείου μας δεν περιορίζεται στα στενά συνδικαλιστικά πλαίσια αλλά επεκτείνεται σε κοινωνικά, περιβαντολογικά, εκπαιδευτικά ζητήματα με σκοπό την ευαισθητοποίηση συναδέλφων και μη.

Εδώ και λίγες ημέρες ξεκινήσαμε, μια προσπάθεια...
δραστικού περιορισμού του όγκου των απορριμάτων που βγαίνουν από το κτίριο της Δημοτικής αστυνομίας.

Πέρα από την ανακύκλωση χαρτιού, η οποία γίνεται από την πρώτη ημέρα λειτουργίας, τοποθετήθηκαν εντός του κτιρίου,με πρωτοβουλία μελών του Σωματείου, ξεχωριστοί κάδοι για μπαταρίες, πλαστικά μπουκάλια, γυάλινα, αλουμίνιο και άλλες συσκευασίες.

Στη συνέχεια τα ανακυκλώσιμα αυτά υλικά προωθούνται, από τους συναδέλφους, στο πρόγραμμα ανταποδοτικής ανακύκλωσης του Δήμου συμβάλλοντας έτσι συμβολικά και στην ενίσχυση του "Χαμόγελου του παιδιού".

Από τις πρώτες ημέρες εφαρμογής του προγράμματος οι συνάδελφοι συμμετέχουν ενεργά και οι κάδοι γεμίζουν με γοργούς ρυθμούς ενώ και τα απορρίματα έχουν μειωθεί σημαντικά. Έτσι ελπίζουμε σύντομα να μπορέσουμε να προσθέσουμε στο πρόγραμμα κι άλλες ιδέες για ανακύκλωση που έχουν προταθεί ή θα μας προταθούν στο μέλλον. Κάθε πρόταση είναι ευπρόσδεκτη.
Εμείς αυτό που ζητάμε είναι συμμετοχή.
Γυρίστε πλάτη στην αδιαφορία, μας αφορά όλους.
Περισσότερα στο http://sdathess.blogspot.com/
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη