12 Οκτ 2009

Ο Νέος Δήμαρχος Εχεδώρου Σπ.Σταματάκης

...χρησιμοποιεί την επιτυχημένη και πρωτοποριακή επικοινωνιακή στρατηγική του προκατόχου του ! Επικοινωνεί με τα blogs ! Οι άλλοι; Ξυπνάτε! Δείτε ότι ο κόσμος αλλάζει. Οι εποχές Μαυρογιαλούρου τελείωσαν. Χωρίς σοβαρή παρουσία στο ινερνετ σήμερα, είσαι νεκρός. Πάμε !
ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΧΕΔΩΡΟΥ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ
Ο Δήμος Εχεδώρου άλλαξε δήμαρχο. Στη θέση του Γιώργου Αρβανιτίδη, που άφησε τον δημαρχιακό θώκο για να διεκδικήσει με επιτυχία μια θέση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, εξελέγη ο..
αντιδήμαρχος Σπύρος Σταματάκης. Η εκλογή του νέου δημάρχου έγινε με εσωτερική διαδικασία του συνδυασμού της πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου. Εκτός του κ. Σταματάκη διεκδίκησαν τη θέση του νέου Δημάρχου ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νίκος Γλερίδης και ο Αντιδήμαρχος Διαβατών κ. Γιώργος Διαμαντόπουλος. Ο Σπύρος Σταματάκης γεννήθηκε το 1968, ζει στη Σίνδο όπου εδώ και 20 χρόνια έχει αναπτύξει επιτυχημένη επιχειρηματική δραστηριότητα, στον κλάδο των πλαστικών εξαρτημάτων. Είναι παντρεμένος με την Αντιγόνη Αβράμογλου και έχουνε δύο παιδιά. Από το 2002 εκλέγεται δημοτικός σύμβουλος Εχεδώρου. «Ο πήχης για τον Δήμο Εχεδώρου έχει μπει πλέον πολύ ψηλά. Ολοκληρώνονται μεγάλα έργα, σχεδιάζονται νέα και η μετεγκατάσταση της ΔΕΘ είναι προ των πυλών. Συνεχίζουμε όλοι μαζί, έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις νέες προκλήσεις με τον Δήμο Εχεδώρου κοντά στον πολίτη. Θέλουμε ο Δήμος Εχεδώρου να συνεχίσει να είναι ένα κομβικό σημείο ανάπτυξης και δημιουργίας. Για μένα η θέση του Δημάρχου αποτελεί ιερό θεσμό και θα ήθελα να διαβεβαιώσω όλους τους συνδημότες μου ότι θα τον υπηρετήσω με σύνεση. Για το λόγο αυτό ξεκινάμε αμέσως δουλειά». δήλωσε ο νέος Δήμαρχος μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη