Αγαπητέ τρομοκράτη...

30 Οκτ 2009

Τώρα που γκρεμίσατε το σύστημα μπορείτε να είσαστε ήσυχοι. Δεν θα παράγει άλλους δειλούς όπως εσείς. Δεν ξέρω πού πάτε; Πού θέλετε να πάτε. Ξέρω όμως από πού έρχεστε. Ξέρω τι έθρεψε τη βία σας. Δεν είναι κανένα σύστημα. Δεν είναι οι μπάτσοι. Δεν είναι οι ρουφιάνοι. Είναι ο εαυτός σας. Βολεμένος στην άνεση της χαζοεπαναστατικής ρητορείας, που ζητά απλώς μια περιπέτεια για να δικαιώνεται. Αρνούμαι να σας κρίνω με όρους ιδεολογίας. Και σίγουρα επανάστασης. Μόνο με ψυχολογικούς. Και μπορώ να κατανοήσω μόνο, εκείνο το σκοτεινό έρεβος που υπάρχει μέσα σας.
Γιατί δεν γίνατε αυτό που ήθελε η μαμά, και πρέπει να πληρώσει η κοινωνία.

Τι σχέση έχετε με ιδεολογία; Μόνο μία. Είναι η κουβέρτα, ο μπερντές για να κρύβετε πόσο κακομαθημένοι είσαστε. Κομπλεξικοί, εκδικητικοί, δειλοί ξεκομμένοι από ό,τι παράγει η κοινωνία και ό,τι έχει ανάγκη για να αλλάξει. Αμφιβάλω αν έχετε κάνει ένα μεροκάματο στη ζωή σας. Αν πονέσατε ποτέ με τον πόνο της ανάγκης, και όχι του εγωισμού σας. Αν πεινάσατε. Αν καταλάβατε πως η ζωή γύρω, δεν είναι το reality της βεντέτας με τους μπάτσους. Αμφιβάλω αν σηκωθήκατε ποτέ 7 η ώρα το πρωί για να πάτε στη δουλειά σας.

Αμφιβάλω αν ξέρετε τι θέλετε. Αν είχατε στόχο, όραμα, αγάπη για κάτι. Δεν μισείτε τους μπάτσους. Δεν μισείτε τον 20 χρονο που πυροβολήσατε. Μισείτε τους πάντες γιατί όχι μόνο δεν σας μοιάζουν, αλλά είναι εκεί για να σας θυμίζουν πως αποτύχατε σε όλα. Πως είσαστε κοινοί ληστές, ποινικοί, εραστές της επανάστασης του αντιβιοτικού. Τρεις ημερεισίως μετά το φαγητό. Όταν η γκόμενά σας έχει βγει με τις φίλες σας και εσείς πλήξετε. Επαναστάτες του play station. Μισείτε τον ίδιο σας τον εαυτό. Μισείτε και αγαπάτε με σφαίρες. Είσαστε τραγικοί…
Το κείμενο δεν είναι του taxalia. Είναι γνωστού προβεβλημένου δημοσιογράφου, του οποίου το όνομα, δεν βάζουμε, γιατί ...όσο ακούγεται, τόσο γίνεται στόχος, από τους στόκους....
Και είναι απλά το καλύτερο που έχει γραφεί ποτέ και ερμηνεύει άριστα το φαινόμενο. Να το διαβάσουν και να το μάθουν απ' έξω κι ανακατωτά οι δημοσιογράφοι των "8".
Share

7 σχόλια:

 1. είπε πολύ ήπια αυτό που σκεφτόμαστε όλοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ξέρω τι έθρεψε τη βία σας. Δεν είναι κανένα σύστημα. Δεν είναι οι μπάτσοι. Δεν είναι οι ρουφιάνοι. Είναι ο εαυτός σας. Βολεμένος στην άνεση της χαζοεπαναστατικής ρητορείας, που ζητά απλώς μια περιπέτεια για να δικαιώνεται.

  Αληθινό!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Θα μας τρελλάνει ο ποιητής;
  Όσο ήταν στην TV αλλιώς μας τα έλεγε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Συμφωνώ και εγώ με το άρθρο....
  μπεμπέδες που τα έχουν όλα προσπαθούν να σώσουν ότι έμεινε από το εγώ τους με μια φτηνή αντίδραση ωμής βίας....
  Αυτά είναι τα αποτελέσματα της ισοπέδωσης των θεσμών και της κοινωνικής και οικογενειακής παρακμής..
  δε θέλω να γίνω γραφικός αλλά όλοι ξέρουμε ποιος ξεκίνησε αυτή την αλλαγή....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Σε λίγο τα "γλυκά" θα τα παραδίδουν οι τρομοκράτες μέσα στα τμήματα σαν να πηγαίνουν σε εγκαίνια
  ΕΛΑΣ: " Ανοίξαμε (υπό νεα διεύθυνση) και σας περιμένουμε"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ειναι έμισθοι ψυχασθενείς που βολεύθηκαν σ ενα κόσμο,που μερα με την ημέρα αποδέχεται μοιρολατρικά την πτώση κάθε αξίας και που σπάνια αποτολμά να κοιταξει στον καθρέφτη του.Ενα κόσμο που ντρέπεται να μιλησει για πατρίδα και ιδανικά.
  Ενα κοσμο που εκφυλίζεται πίσω απο τις μάσκες και την υποκρισία
  Αυτός ο κόσμος έγινε η φωλιά των αρουραίων ψυχασθενών που ασελγούν σε σώματα και ψυχές

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Auto to sxolio kai oi apadiseis me lipoun oso kai oi prakseis ton anaferthenton

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε το θέμα, τώρα, στο Taxalia.blogspot.com

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη