30 Οκτ 2009

Η Δημοτική Αστυνομία στη Philoxenia. Πείτε τα από κοντά

Πολλοί συμπολίτες μας έχουν παράπονα και απορίες σχετικά με τη Δημοτική Αστυνομία Θεσσαλονίκης. Ευκαιρία λοιπόν να συνδυάσετε τη βόλτα σας στην εντυπωσιακή Philoxenia, με επίσκεψη στο περίπτερο της Δημοτικής Αστυνομίας, να πείτε τα παράπονά σας, από κοντά και να δείτε, χωρίς προκαταλήψεις, το έργο που προσφέρουν τα παιδιά της δημοτικής αστυνομίας, που και μορφωμένα είναι και έντιμα και ηθικά.
("Ξίνισε" κανείς; Δεν κατάλαβα, γιατί θεωρείται "ανώτερος πνευματικά άνθρωπος", όποιος γκρινιάζει αδιακρίτως και του φταίνε όλα και όλοι ; Γιατί είναι κακό, να λες μια καλή κουβέντα για...
πράγματα και θεσμούς, που είναι, όπως πρέπει να είναι; Και η δημοτική αστυνομία, έχει δώσει καλά δείγματα γραφής μέχρι τώρα. Πώς να το κάνουμε δηλαδή; Να δαιμονοποιήσουμε την προσφορά της, για να ετεροπροσδιοριστούμε εμείς ως προοδευτικοί και υπεράνω;)
Η Αντιδημαρχία Δημοτικής Αστυνομίας θα βρίσκεται και φέτος από 31 Οκτωβρίου έως και 1 Νοεμβρίου στην 25η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Philoxenia 2009» στο περίπτερο του Δήμου Θεσσαλονίκης (Περ.16).
Στόχος της συμμετοχής αυτής είναι η ανάδειξη του πολύπλευρου έργου και δράσης της Δημοτικής Αστυνομίας στην πόλη, αλλά κυρίως η έμφαση στη χρηστικότητα της υπηρεσίας, καθώς λόγω της φύσης των καθηκόντων τους, οι δημοτικοί αστυνομικοί προσφέρουν υπηρεσίες πληροφόρησης και γενικής εξυπηρέτησης στους τουρίστες και επισκέπτες της πόλης.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη