18 Νοε 2009

Δικαιώθηκε η Μενεγάκη στη δικαστική διαμάχη με τη Λάσπα

Δικαιωμένοι από το δικαστήριο βγήκαν η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της σε υπόθεση που εκκρεμούσε με την παρουσιάστρια Κατερίνα Λάσπα.
Για να θυμίσουμε τα γεγονότα, τον Νοέμβριο του 2007 η Κατερίνα Λάσπα είχε μηνύσει την πρωινή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για ένα βίντεο – αφιέρωμα σε εκείνη που είχε...
προβληθεί και κατά τη γνώμη της δεν την κολάκευε καθόλου.
Αντίθετα, η ίδια θεώρησε πως στο βίντεο πιο πολύ λόγος γινόταν για την προσωπική της ζωή και τη σχέση της με τον Στέφανο Σαρτίνι παρά για τα επαγγελματικά της κατορθώματα. Αποφάσισε λοιπόν να καταφύγει στη δικαιοσύνη για συκοφαντική δυσφήμιση διεκδικώντας μάλιστα το ποσό -ούτε λίγο ούτε πολύ- των 500.000 ευρώ!
Πλέον και με την επίσημη απόφαση του δικαστηρίου 2 χρόνια μετά, ούτε ευρώ τσακιστό δεν αναμένεται να πάρει η πρώην οικοδέσποινα του STAR αφού το δικαστήριο δεν αναγνώρισε κάτι συκοφαντικό στο αφιέρωμα που είχε προβληθεί από τους συνεργάτες τα εκπομπής «Καφές με την Ελένη».
Θυμίζουμε πως η ξανθιά Θεσσαλονικιά είναι η δεύτερη φορά που στράφηκε δικαστικά εναντίον του καναλιού της Κάντζας και τις δύο όμως φορές το αποτέλεσμα ήταν εξίσου καταστροφικό για την ίδια.

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη