Αυτό τι είναι κυρία Μπατζελή;

5 Νοε 2009


Οικογενειοκρατία ή ..απλή συνωνυμία;
Ποιός είναι ο Μπατζελής Δημήτριος, που εργαζόταν στο ΙΚΑ της εκλογικής περιφέρειας σας (Λαμία) και τον πήρατε στο γραφείο σας;
Να μάθουμε όμως, έτσι;
Share

21 σχόλια:

 1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ..ΜΗ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΘΥ...!!
  "ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜIΖΕΙ...ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ"
  KATI ΣΕ ΒΑΘΥ Π@ΣΟΚ...!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Παιδιά, μην μας κρατάτε σε αγωνία, πείτε μας ποιος είναι ο Δημήτριος Μπατζέλης...χιχιχιχι

  Αν και, εδώ που τα λέμε, μάλλον όλοι μαντεύουμε σωστά τι δεσμοί ενδεχομένως τον συνδέουν με την Μπατζέλη...

  Αμ τι νομίζατε; Ότι νοοτροπιες και τακτικές που δίδαξε στη χώρα το παλιό ΠΑΣΟΚ, το "νέο" (γκούχου, γκούχου και χαχαχαχα) ως εκ θαύματος θα τις σταματήσει; Πόσο αφελής μπορεί να είναι ο κόσμος; Αν και...τώρα που το ξανασκέφτομαι...Όχι απλά αφελής είναι ο κόσμος αλλά...κάτι πολύ χειρότερο! Επικίνδυνα άφρων!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΚΑΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ.. ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ... ΠΩΣ ΘΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΤΟ ΒΑΘΥ Π@ΑΣΟΚ...
  ΜΧΑΧΑΧΑ!!!! ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Σίγουρα στα πολιτικά γραφεία θέλουν έμπιστους ανθρώπους. Από την στιγμή που δεν υπάρχει αύξηση αποδοχών η απλά... λούφα, νομίζω δεν υπάρχει πρόβλημα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Βέβαια όταν το ίδιο γινόταν από Νεοδημοκράτες... ξεσήκωναν τον κόσμο... αλλά αυτό είναι απλά η ΠΑΣΟΚική διπροσωπία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ.
  ΑΠΛΑ ΡΩΤΑΜΕ.
  ΡΩΤΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ.
  ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΩΝΥΜΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΜΑAAA ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ????

  ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΑΠΟΔΟΧΕΣ (επίδομα πολιτικού γραφειου 300-400€)
  & ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ έως 200-300€ /μήνα

  Εεεε όχι δεν έχει ΛΟΥΦΑ…. Για να λεμέ του στραβού το δίκιο!!!!!
  Πάει εκεί ο άνθρωπος για να βοηθήσει… την κατάσταση ως έμπιστος…!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Θα βγούνε πολλά αυτές τις ημέρες και για τους νέους γενικούς γραμματείς, πίστεψέ με.
  Το άλλο με την Πυροσβεστική τόμαθες;
  Δεν κατάλαβα, ειλικρινά δεν πρέπει να κατάλαβα καλά.
  Δηλαδή, ένας από τους δύο ανώτατους αξιωματικούς που κατηγορούνται από το πόρισμα των ειδικών της Πυροσβεστικής ότι φταίνε για τη μεγάλη φωτιά της Βορειο-Ανατολική Αττικής (που"έκαψε" και τη Νέα Δημοκρατία) γίνεται αρχηγός της Πυροσβεστικής από το Γιωργάκη;
  Δεν είναι δυνατόν, δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.
  Μετά, θα είναι κακoπροαίρετος όποιος πεί ότι ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΑΙΕΙ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ;
  Δεν μπορεί να γίνονται ΤΕΤΟΙΑ πράγματα, κάποιο λάθος θα πρέπει να έχει γίνει!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Βιάζεστε να βρειτε σκανδαλα αγορινες μου και ο πανικός σας φαίνεται....είναι γνωστο πως ο κάθε βουλευτής και πολυ περισσότερο υπουργος δικαιούται να πάρει με απόσπαση έναν αριθμο δημοσιων υπαλληλων στο πολιτικό του γραφείο.Δεν έγινε ούτε γενικος διευθυντης ούτε γεν.γραμματεας ο άνθρωπος.Το μόνο που καταφέρνετε με αυτές τις αναρτήσεις είναι να μειώνετε την εγκυρότητα των blogs και να γελοιοποιειστε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. μας έκανες τη μούρη κρέας ρε @vasileios.
  Πώς θα φάμε το φαγάκι μας απόψε;
  πώς;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Οργανισμός Απασχόλησης...συγγενικού δυναμικού
  Με διάφορες συμβάσεις πέρασαν την πόρτα του Οργανισμού τρία ανίψια του διοικητή, ο αδελφός της γραμματέα του και πολλοί άλλοι συγγενείς

  Tελικά έχουν δίκιο τα στελέχη εκείνα της NΔ που καταλογίζουν στην κυβέρνησή τους αποτυχία στην επικοινωνιακή της πολιτική.

  Aπό το 2004 και μέχρι σήμερα αυτή η κυβέρνηση έχει να επιδείξει σοβαρό έργο στον κατ’ εξοχήν πρώτο θεσμό στον τόπο μας που είναι η οικογένεια.

  Oχι γενικώς στην κάθε ελληνική οικογένεια, αλλά στις οικογένειες των «δικών μας» ανθρώπων (αυτό έλειπε τώρα να έχουμε και απαίτηση τα γαλάζια στελέχη να μεριμνούν για τα μέλη των οικογενειών των Πασόκων ή των Aριστερών).

  Aμφιβάλλουμε αν υπάρχει κρατικός φορέας που να μη στελεχώνεται και από κάποια μέλη οικογενειών των γαλάζιων διοικούντων.

  Tα σκήπτρα, πάντως, φαίνεται να διεκδικεί ο Oργανισμός Aπασχόλησης Eργατικού Δυναμικού -ο γνωστός OAEΔ- ο οποίος... ενδυνάμωσε το προσωπικό του με πρόσωπα συγγενών και συνεργατών.

  Προφανώς αυτό είχε κατά νου ο διοικητής του OAEΔ Γ. Bερναρδάκης, ο οποίος στην ιστοσελίδα του Oργανισμού σημειώνει μεταξύ άλλων:

  «Tα τελευταία χρόνια δουλεύουμε μετατρέποντας καθημερινά τον OAEΔ από έναν απρόσωπο και γραφειοκρατικό διοικητικό μηχανισμό, σε έναν θεσμό παροχής ευκαιριών και ασφάλειας για κάθε Eλληνίδα και Eλληνα».

  Mε τόσους γνωστούς (καταμετρήσαμε 22) μόνο... απρόσωπος δεν μπορεί να αισθάνεται ο OAEΔ.

  Σημειώστε:

  Mε διάφορες συμβάσεις πέρασαν την πόρτα του Oργανισμού τρία ανίψια του διοικητή όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης: πανεπιστημιακής ο ένας, τεχνολογικής ο άλλος, δευτεροβάθμιας ο τρίτος.

  Συγγενείς, όμως, που επιθυμούν να εργαστούν έχουν και οι συνεργάτες του διοικητή. Kαι προς τιμήν του, δεν αδιαφορεί γι’ αυτό. Eτσι ο επιμελής αναγνώστης μας, ο οποίος μας ενεχείρισε και τα σχετικά στοιχεία, εντόπισε:

  Tον αδελφό συνεργάτη του διοικητή, δύο συζύγους έτερων συνεργατών του, τον αδελφό της γραμματέα του, την ανιψιά ενός διευθυντή, την κόρη μιας διευθύντριας στην περιφέρεια, γιους και κόρες εργαζομένων στον OAEΔ, καθώς επίσης και παιδιά (δύο για την ακρίβεια) συνδικαλιστών που δεν έχουν σχέση με αυτό τον Oργανισμό.

  Kανένας υποθέτουμε και, πάντως, σε καμία περίπτωση η στήλη δεν αντιτάσσεται στο δικαίωμα στη δουλειά κάθε νέου και νέας ανεξάρτητα από τη θέση -επαγγελματική, οικονομική ή κομματική- έχουν οι γονείς του.

  Aπλώς επισημαίνουμε ότι υπάρχουν δεκάδες χιλιάδες άνεργοι που στέλνουν επί μήνες τα πλούσια βιογραφικά τους και μάταια περιμένουν να χτυπήσει ένα τηλεφώνημα που θα τους δίνει διέξοδο στην ελπίδα.

  Tα περί «αξιοκρατίας» που επαγγελλόταν η NΔ δεν τα σχολιάζουμε. Aπέδειξε ότι αξιολογεί αυστηρά με συγγενικά κριτήρια.
  Γ. ΜΠΑΛ.

  ΕΘΝΟΣ 12-7-2009
  εδώ το link
  Tότε τα διάβαζες με χαρά, έτσι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Με έστειλες με το σψόλιο περι φαγητού έτσι....τα επιχειρηματα σου σε αυτο απου σου λεω δεν τα ακουω?Καταλαβαινεις η όχι οτι οι βουλευτές έχουν το δικαίωμα από το νόμο να αποσπάσουν δημοσιους υπαλληλους για το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΕΙΟ? Ειναι επιλογη τουσ το καταλαβαινεις?Εσυ δεν θα έπαιρνες καποιον συγγενη σου στο ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ?Θελεις και αυτες οι θεσεις να καταλαμβανονται μεσω ΑΣΕΠ?Απαντησε μου σε παρακαλω επι του συγκεκριμενου θεματος και οχι με αοριστιες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. όχι ρε φίλε!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  όχι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  δεν θα έπερνα συγγενή μου !!!!!!
  αυτή είναι η ξεφτίλα που καταγγέλουμε χρόνια τώρα !!!!
  ΟΧΙ γαμώτο το κέρατό μου, δεν θα χρησιμοποιούσα τα λεφτά της πατρίδας για να βολέψω στη θέση του συνεργάτη τον ανηψιό μου.
  Θα έπαιρνα ένα παιδί με όρεξη, με σπουδές, με προσόντα, για να μη μου λένε μετά ότι βολεύω δικούς μου.
  Αυτά κατηγορούσαμε τόσα χρόνια και θα τα καυτηριάζουμε ΑΛΥΠΗΤΑ και τώρα.
  Μυαλό θέλει;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
  Επειδή κάθε άσχετος γράφει, ό,τι του κατέβει το κεφάλι σε άλλα blogs που έκλεψαν το θέμα, χωρίς αναφορά και δημιουργούν εντυπώσεις, να ενημερώοουμε ότι η κυρία Μπατζελή, έχει έναν αδερφό, το Δημήτρη, ο οποίος ήταν διευθυντης του ΣΔΟΕ. Αλλά και οι δύο έχουν πατρώνυμο "του Γεωργίου¨.
  Ο ΙΚΑτζής έχει πατρώνυμο του Αγησιλάου, συνεπώς δεν είναι αδερφός της υπουργού.
  Περιμένουμε να μάθουμε όμως τι της είναι....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Προφανως δεν καταλαβαίνεις η δεν θέλεις να καταλαβεις τι σημαινει πολιτικο γραφειο καποιου πολιτικου.Αλλα χαριν του διαλογου εγω να δεχτω οτι είναι ανηθικο ...Αυτο δεν σημαινει οτι πρεπει να χάσουμε το μέτρο και να εξισωνουμε τις σικε διαταξεις, τις φωτογραφικες προκηρυξεις και διαγωνισμους, και την στρατια των κομματικων προσληψεων, με την απόσπαση καοιου σε ένα πολιτικο γραφειο!Και να σου πω και γιατι....γιατι αν σκανδαλολογουμε ασυστολα και για το παραμικρο στα blogs κινδυνευουμε να την πατησουμε σαν το βοσκο που φωναζε καθε μέρα οτι έρχονται οι λυκοι, από τη γνωστη παραβολη.Ας περιμένουμε λοιπον το πρώτο παραστράτημα της κυβέρνησεις, το πρώτο σκάνδαλο, γιατι πίστεψέ με, θα έρθει.Είναι νομοτελειακο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Ο αδελφός της Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης θα είναι ο νέος ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ!!!

  ΜΗΝ ΤΟΝ ΜΠΕΡΔΕΨΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ
  ΑΛΛΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΠΑΤΖΕΛΗ
  ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΑ ΛΑΜΙΑΣ ΠΑΕΙ ΑΠΟΣΠΑΤΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ!!!

  http://lesvos.wordpress.com/2009/11/06/4343-12/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. λεσβιε,
  να βαζουμε και καμια πηγή, έτσι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Λοιπον , επειδη ειμαι απο την φθιωτιδα ειμαι σε θεση να γνωριζω
  οτι ο συγκεκριμενος κυριος ειναι πρώτος ξάδερφος της κυριας υπουργου!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σχολιάστε το θέμα, τώρα, στο Taxalia.blogspot.com

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη