23 Νοε 2009

Θωμάς Σάρας, Νάτος !

κάτι σας λέει αυτό το όνομα, έτσι;
Είναι ο ομογενής μας στον Καναδά, ο οποίος "απεκάλυψε", ότι σε ιδιωτική τους συνομιλία, παλιά, ο Γιώργος Παπανδρέου, του εξομολογήθηκε πως "καλύτερα μερικά στρέμματα γης λιγότερα και να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο, παρά να έχουμε πόλεμο με τους Τούρκους" (ή κάπως έτσι, μια μικρή έρευνα στο google, θα σας βοηθήσει).
Τη δήλωση αυτή μας την έστελναν προεκλογικά, καμιά 200αριά...

φορές την ημέρα και μάλιστα επιτακτικά: "βάλτε την". Φυσικά και δεν τη βάλαμε, αφού δεν επιβεβαιώθηκε ποτέ. Μόνο ο ίδιος ο Σάρας το ισχυρίζεται. Πώς λοιπόν να "παίξει" ως είδηση;
Ο τυπάκος, δεν μας γέμιζε καθόλου το μάτι. Διαβάσαμε και για κάτι διαγραφές του από την Παμμακεδονική, για κάτι καταδίκες για ακάλυπτες επιταγές, για κάτι προφητείες του για τις πυρκαγιές στην Ηλεία και δεν ασχοληθήκαμε.
Κάποιος ομογενής, πριν τις εκλογές μας χαρακτήρισε (το taxalia), "πληρωμένους από το ΠΑΣΟΚ προδότες", επειδή δεν αναπαράγαμε τις ανοησίες του Σάρα.
Δείτε όμως τι έκανε πρόσφατα ο Θωμάς Σάρρας και άλλη φορά να είστε προσεκτικοί :
Δείτε το πολυ καλό ρεπορτάζ, του GANA >
...
(ελπίζω να κατάλαβες πατριώτη, ότι δεν είμαστε εμείς "προδότες του έθνους", όταν σου λέγαμε ότι δεν ανεβάζουμε βλακείες, αλλά ο Σάρας ...μπούφος. You know "bufos"? Και sorry, αλλά εδώ στο taxalia, ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ !).
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη