23 Νοε 2009

Oι δηλώσεις Γκιουλέκα-Σαμαρά

Όπως διαβάσατε -πρώτοι φυσικά εδώ- το μεσημέρι, ο Κώστας Γκιουλέκας, στηρίζει Σαμαρά. Γκιουλέκας και Σαμαράς, δήλωσαν:
Ο Βουλευτής και υποψήφιος Πρόεδρος της Ν.Δ. κ.Αντώνης Σαμαράς συναντήθηκε σήμερα με τον Βουλευτή και τ. Υφυπουργό κ. Κώστα Γκιουλέκα. Ακολουθούν οι δηλώσεις τους.
Κώστας Γκιουλέκας: Κατ’ αρχήν να ξεκαθαρίσω κάτι. Ανήκω σε εκείνους που δεν βλέπω φίλους και αντιπάλους στη Νέα Δημοκρατία. Ενδιαφερόμαστε όλοι για την ενότητα της Παράταξης την επόμενη μέρα. Και αυτό είναι και ένα μήνυμα που στέλνουμε όλα τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, ότι όποιος απειλήσει αυτή την ενότητα, θα μας βρει απέναντί του. Αποφάσισα να αποσαφηνίσω τη στάση μου έτσι, σε αυτή την τελική ευθεία για την ανάδειξη Προέδρου της ΝΔ, γιατί το θεωρώ χρέος τιμής απέναντι στους χιλιάδες συμπολίτες μας, οι οποίοι με τιμούν με την εμπιστοσύνη τους τόσα χρόνια. Συνάντησα όλους τους υποψηφίους. Τιμώ όλους τους υποψηφίους. Προσφέρω τη στήριξή μου στον Αντώνη Σαμαρά, διότι γνωριζόμαστε από παλιά από τα χρόνια της ΟΝΝΕΔ, από την ίδρυση της ΟΝΝΕΔ. Αλλά πέρα από τους συναισθηματικούς λόγους υπάρχουν βασικοί πολιτικοί λόγοι. Εξαρτάται από τις προτεραιότητες που βάζει ο καθένας. Οι δικές μου προτεραιότητες είναι κυρίως οι χειρισμοί στα εθνικά θέματα και οι προσεγγίσεις του Αντώνη Σαμαρά με βρίσκουν πάρα πολύ σύμφωνο. Είναι πάρα πολύ κοντά και στις δικές μου απόψεις. Το δεύτερο είναι οι προτάσεις του για την αναδιοργάνωση του κόμματος. Πραγματικά πιστεύω, ότι με τις προτάσεις του Αντώνη Σαμαρά μπορούμε να απευθυνθούμε στην κοινωνία, να εμπνεύσουμε την κοινωνία και πάνω απ’ όλα να εμπνεύσουμε τη νέα γενιά για να ξεκινήσουμε μια νέα νικηφόρα πορεία στη ΝΔ. Και μ’ αυτή την έννοια συντάσσομαι με τον Αντώνη Σαμαρά και αγωνίζομαι στο πλευρό του για το μέλλον όχι μόνο της Παράταξης αλλά και για το μέλλον της χώρας.
Αντώνης Σαμαράς: Είναι τιμητικό για μένα και ήταν ιδιαίτερα τιμητικός για την Παράταξη, ο τρόπος με τον οποίον ο Κώστας τοποθετήθηκε σήμερα. Ήταν ένα από τα πιο έντιμα και σωστά μηνύματα που γονιμοποιούν την ενότητα για την Παράταξή μας. Ενωμένοι προχωράμε. Δεν έχει σημασία ποιος είναι με ποιον. Στις 29 του μηνός δεν τελειώνει μια μάχη, γιατί δεν υπάρχει μάχη. Βρισκόμαστε σε άμιλλα. Στις 30 του μηνός ξεκινάει η μάχη. Να είστε καλά.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη