21 Νοε 2009

FORUM Ανάπτυξης στην Πάτρα με LIVE STREAMING

Κυψέλη διαλόγου και συνεργασιών το Forum Ανάπτυξης 2009 στην Πάτρα
Άρχισε από το πρωί του Σαββάτου 21 και ολοκληρώνεται την Κυριακή 22 Νοεμβρίου, στο ξενοδοχείο «Αστήρ» της Πάτρας, το ετήσιο πολυσυνέδριο – έκθεση της Δυτικής Ελλάδας, «Forum Ανάπτυξης 2009 / 12ο Money Show Πάτρας."
Κεντρικός θεματικός άξονας του πολυσυνεδρίου είναι..
«Η Δύναμη των Εναλλακτικών Λύσεων» με 21 δίωρες συνεδριακές εκδηλώσεις φορέων, οργανισμών και επιχειρήσεων και 14 διαλέξεις προσωπικοτήτων από τους χώρους της επιστήμης, της πολιτικής και της κοινωνικής δράσης.
Ανανεωμένος είναι φέτος ο εκθεσιακός χώρος του πολυσυνεδρίου σε εμφάνιση και χωροταξική κατανομή των περιπτέρων των οργανισμών και επιχειρήσεων που συμμετέχουν.
Μια από τις καινοτομίες του «Forum Ανάπτυξης 2009 / 12ο Money Show Πάτρας» που εφαρμόζονται στην φετινή διοργάνωση είναι η κατασκευή Εναλλακτικές Εικόνες. Πρόκειται για μια ειδική κατασκευή στον εκθεσιακό χώρο του πολυσυνεδρίου όπου κοινωνικά μηνύματα και εικόνες προβάλλονται σε ψηφιακές οθόνες.
Ένας αριθμός εκδηλώσεων του πολυσυνεδρίου μεταδίδεται φέτος «ζωντανά» από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.forumanaptixis.gr, σε συνεργασία με την εταιρεία Uin.
Ρεπορτάζ, φωτογραφικό υλικό, βίντεο και όλο το πρόγραμμα του Forum Ανάπτυξης 2009 / 12ο Money Show Πάτρας από τις διήμερες εργασίες του, είναι αναρτημένα στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη