2 Νοε 2009

Τι σχέση έχουν οι U2 με τις πατάτες;

Ο Καποδίστριας το 1828 έπεισε τους Έλληνες για τη σπουδαιότητα της πατάτας, κάνοντας τους να πιστέψουν πως το "γεώμηλο" ήτανε κάτι σημαντικό και δυσεύρετο. Ο..
πανέξυπνος κυβερνήτης ήξερε καλά τον τρόπο σκέψης τους και έτσι έβαλε ανθρώπους να φρουρούν τις πατάτες. Με αυτό τον τρόπο "ψήθηκε" ο Έλληνας για την πατάτα, και άρχισε να την κλέβει στην αρχή από τους "φρουρούς", και στη συνέχεια να την καλλιεργεί και να την αγοράζει...
Η νοοτροπία του Έλληνα δεν έχει αλλάξει και πολύ από το 1828 μέχρι σήμερα! Σήμερα οι Ιρλανδοί U2 έκαναν τον Έλληνα να στηθεί από τις 5.30 το ξημέρωμα, μέσα στο κρύο και τη βροχή, για να αποκτήσει ένα εισιτήριο για τη συναυλία που θα γίνει, όχι σε έναν ή δύο μήνες, αλλά το Σεπτέμβριο του 2010! Ο λόγος που βασανίζουν έτσι τον εαυτό τους είναι πως φοβούνται πως σε μερικές μέρες ή ακόμη και ώρες, τα χαρτάκια θα έχουν κάνει φτερά. Βέβαια η τακτική αυτή εφαρμόζεται από τους πονηρούς Ιρλανδούς και σε άλλες πολλές χώρες, και με αυτό τον τρόπο έχουν άμεσα έσοδα για κάτι που θα κάνουν σε 10 μήνες!
Μην είστε κορόιδα ρε παιδιά!
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη