17 Δεκ 2009

Η Μετρον Ανάλυσις Ξαναχτυπά. Στρώνεται το χαλί για την “Αγία Απόσχιση”.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η Μέτρον Ανάλυσις ετοιμάζει δημοσκόπηση – χτύπημα στον Σαμαρά, για τους γνωστούς, διαχρονικούς λόγους.

Σε πλήρη ευθυγράμμιση με το επόμενο χτύπημα μέσω προσεχούς τηλεοπτικής εμφάνισης του επιτίμου, η δημοσκόπηση θα δείχνει πτώση δημοτικότητας του Σαμαρά (!), σταθερή υπεροχή του ΠΑΣΟΚ και μία “απογοήτευση” για τα τεκταινόμενα στη Νέα Δημοκρατία. Το θέμα είναι ποιός σοβαρός πολιτικός επενδύει στην χάλκευση της κοινής γνώμης μέσω τέτοιων δημοσκοπήσεων όταν το φιάσκο είναι νωπό και οι σχέσεις μεταξύ των ...

“Φαναριωτών” της επικοινωνίας πασίγνωστες (ας είναι καλά τα blogs).

Ας μην ξεχνάμε τις μεγάλες επιτυχίες: Πανελλαδική τηλεφωνική δημοσκόπηση της Μέτρον Ανάλυσις για λογαριασμό του flash 96, σχετικά με την κούρσα διαδοχής στη ΝΔ. H δημοσκόπηση διενεργήθηκε Δευτέρα (16/11) και Τρίτη (17/11) Μετά τη στήριξη Αβραμόπουλου και Σπηλιωτόπουλου και ρωτήθηκαν 1204 άτομα: Στο δεύτερο γύρο, μεταξύ των γαλάζιων ψηφοφόρων που δηλώνουν ότι θα πάνε οπωσδήποτε να ψηφίσουν, η Ντόρα Μπακογιάννη προηγείται με 50% έναντι 49,2% του Αντώνη Σαμαρά.

Παράπλευρες απώλειες; Ο Κακλαμάνης θα λάβει την πρώτη θέση μεταξύ των δημοφιλέστερων γαλάζιων (προφανώς η Ντόρα το πήρε απόφαση ότι από 5η μπορείς να βγαίνεις πρώτη. Από 15η, λίγο δύσκολο).

Εκτός από το νερό στο μύλο του ΠΑΣΟΚ, αρχίζει προσεκτικά ο σχεδιασμός για την επόμενη κίνηση που ως φαίνεται θα είναι πιο καλοσχεδιασμένη αυτή τη φορά. Πως εξηγείται βρε αναλυτάδες να είναι το ΠΑΣΟΚ αλώβητο μετά από τις απανωτές κωλοτούμπες, τα σκληρότατα μέτρα, το διεθνές ρεζιλίκι και τη δικαίωση αυτών που έλεγε η ΝΔ προεκλογικά σε όλα τα μέτωπα; Μάλλον όλα γίνονται όταν το δείγμα είναι …από άλλο πλανήτη.

Είπαμε, ο Αντώνης πρέπει να ξεφορτωθεί τους εσωκομματικούς γενίτσαρους της διαρροής, αλλά όχι και πτώση δημοτικότητας ρε παιδιά επειδή ο Παναγιωτόπουλος και ο Μανώλης έχουν ξεχάσει τις βρύσες ανοιχτές!

 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη