17 Δεκ 2009

Προς Γιάννη Παρασκευόπουλο, Μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας των Οικολόγων Πράσινων

Κε. Παρασκευόπουλε

Μετά την δημοσίευση του σχολίου σας και στο Hellas Web News και στο taxalia , για το άρθρο Ψήφισε... φιλοτουρκικά της εφημερίδας Το Έθνος που αναδημοσιεύσαμε ΚΑΙ σχολιάσαμε, κάναμε μια έρευνα σε ιστοσελίδες της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά δεν βρήκαμε το συγκεκριμένο ψήφισμα. Εάν εσείς έχετε το αρχικό ψήφισμα καθ' ολοκληρίαν με τις υπογραφές θα μπορούσατε να μας το στείλετε είτε στο Hellas Web News είτε στο taxalia και θα το αναδημοσιεύσουμε ευχαρίστως.

Πέραν αυτού όμως στο σχόλιο σας βλέπω μια καθαρή υποστήριξη στον κο. Τρεμόπουλο. Ο εν λόγω Ευρωβουλευτής και οι θέσεις του είναι πολύ γνωστές στα περισσότερα blogs. Μπορώ να σας υποδείξω κάλλιστα την συνέντευξή του στην Τούρκικη εφημερίδα Χουριέτ και τα περί Κεμάλ. (Δεν πρόκειται περί φαντασιώσεων και διαγωνισμό εθνικής πλειοδοσίας λοιπόν, αλλά για απλά καταγεγραμμένα γεγονότα). Διαβάζοντας αυτήν την συνέντευξη του ο καθένας μας μπορεί να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα για τις θέσεις του κου. Τρεμόπουλου στα Ελληνοτουρκικά θέματα. Θα σας θυμίσω όμως ότι ο Κεμάλ μαζί με τον Στάλιν εξοντωσαν πάνω από 400,000 Έλληνες του Πόντου.

Κε Παρασκευόπουλε, όπως είναι ελεύθερος ο κος. Τρεμόπουλος να δίνει τέτοιες συνεντεύξεις στη Χουριέτ, όπως είναι ελεύθερος ο κος. Παπανδρέου και πριν από αυτόν ο κος Καραμανλής και πριν από αυτόν ο κος. Σημίτης, να υποστηρίζουν (υπό όρους) την ένταξη του Τούρκου στην Ευρωπαϊκή κοινότητα, έτσι είμαστε και εμείς ελεύθεροι να υποστηρίζουμε ότι η Τουρκία δεν έχει καμία θέση στην Ευρώπη. Και το υποστηρίζουμε με μεγάλο σθένος.

Η πολιτική υποστηρίζω την ευρωπαϊκή ένταξη της Τουρκίας για να "εξευμενίσω το θηρίο" έχει επιφέρει περισσότερες παραβιάσεις στο Αιγαίο, ιστορίες με το Τούρκικο Προξενείο της Θράκης και αλαζονεία με το Κυπριακό. Ως εκ τούτου εμείς την θεωρούμε ανεπιτυχή και ξεπερασμένη.

Κλείνω λέγοντας, όπως η Νέα Δημοκρατία ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ γιατί έχασε τις εκλογές έτσι και οι ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.

Λυπόμαστε αφάνταστα.
 
Copyright © 2015 Taxalia Blog - Θεσσαλονίκη